Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Στρος Καν. Βιαστής χωρίς εισαγωγικά



Αυτός ο μεγαλόσχημος καριόλης, δεν αρκείται στον βιασμό της Ελλάδας και του λαού της, θέλησε να βιάσει και μια καμαριέρα του ξενοδοχείου που έμενε στη Ν.Υ. Η γυναίκα του ξέφυγε και τον κατάγγειλε στη Δ/ση του ξενοδοχείου. Ο λεγάμενος έφυγε άρων άρων από το ξενοδοχείο, αφήνοντας μάλιστα πίσω του και διάφορα προσωπικά του αντικείμενα και κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο προκειμένου να πετάξει για Γερμανία όπου είχε συναντηση με την Μέρκελ. Η αστυνομία που είχε ειδοποιηθεί, τον κατέβασε από το αεροπλάνο και κρατείται σε αστυνομικό τμήμα. Η είδηση μετάδόθηκε από New York Times και New York Post.

3 σχόλια:

Swell είπε...

Ο πορνόγερος έχει σε βάρος του κι άλλες τέτοιες καταγγελίες από το παρελθόν. Τις έκαναν "γαργάρα" όμως οι υψηλά ιστάμενοι στην ΕΕ. Συμμερίζονται, βλέπεις, το ίδιο "ήθος" και την ίδια νοοτροπία.

hackaday είπε...

Από τις λίγες φορές που παραδέχτηκα τους αμερικάνους. Τη Μέρκελ έπρεπε να πηδήξει και όχι την κοπέλλα που θα μπορούσε να είναι κόρη του... Τι σαπίλα κυβερνάει τον κόσμο...

Panagiotis είπε...

Και μάλιστα το είπαν και στα νέα στο αμέρικα, αν και ο μέσος Αμερικάνος δεν έχει ιδέα τί είναι το IMF κτλ. Ελπίζω πάντως να τον πηδήξουν γιατί οι Αμερικάνοι είναι πουριτανοί και τέτοιες καταγγελίες δεν τις παίρνουν ελαφρά. Αν την είχε βιάσει κι όλας, τότε θα περνούσε καλά.

@hackaday,
μην λέμε ότι θέλουμε τη Μέρκελ ούτε η ίδια η Μέρκελ δεν θέλει να την πηδήξει :ο)