Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Σωπάτε ρε απατεώνες!


Χωρίς την εκταμίευση της 5ης δόσης τον Ιούνιο, η χώρα θα πάει σε στάση πληρωμών, δεν θα μπορούν να πληρωθούν μισθοί, συντάξεις, η χώρα «κατεβάζει ρολά», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Σκάι. Ερωτηθείς εάν μπλοκάρουν οι διαπραγματεύσεις και η χώρα οδηγηθεί σε εκλογές, είπε ότι οι εκλογές θα ήταν καταστροφικές για τον τόπο, αλλά, πρόσθεσε «θα πω το κλισέ ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

Από τον σημερινό τύπο.

Ρε αληταράδες, απατεώνες, ανίκανοι, εθελόδουλοι, τόσα δις εισπράξατε από την έναρξη της μνημονιακής περιόδου και τώρα λέτε πως λεφτά δεν θα υπάρχουν στις 15 Ιουλίου; Ας βγεί ο αρχηγός σας να ξανακάνει την θεατρική ερώτηση «Πού πήγαν τα λεφτά;» Τα λεφτά που υπήρχαν και στη συνέχεια χάθηκαν μυστηριωδώς και γι αυτό τρέξαμε στους τοκογλύφους και πήραμε δις απ’ αυτούς αλλά κι άλλα δις ληστεύοντας μισθωτούς και συνταξιούχους, δις να δούν τα μάτια σας, και ποιο το αποτέλεσμα; Τώρα να είμαστε χειρότερα απ’ ότι ένα χρόνο πριν. Αν δεν είστε ανίκανοι, είστε κλέφτες και καταχραστές και σαν τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπιστείτε. Έχετε γράψει το Σύνταγμα στα παπάρια σας, έχετε καταργήσει τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και απειλείτε ότι οι εκλογές θα είναι καταστροφή για την χώρα. Έχετε ταυτίσει την δική σας καταστροφή με της χώρας, χαρακτηρίζετε την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία σαν απειλή, μετέρχεστε τα πάντα προκειμένου να παραμείνετε στην εξουσία μέχρι να επιτελέσετε το έργο που σας έχουν αναθέσει τα αφεντικά σας. Απ’ αυτόν τον τόπο έχουν περάσει Σταυροφόροι, Βησιγότθοι, Άβαροι, Οθωμανοί, Γερμανοί Ναζί… Τέτοια λεηλασία δεν έγινε από κανέναν τους.

Προδότες, ΕΦΙΑΛΤΕΣ!

2 σχόλια:

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Ρε συ αδερφέ είσαι ..άδικος!
Τους συγκρίνεις με "οργανωμένους μπαχαλάκηδες", ενώ αυτοί είναι απλά τσογλανάκια του κερατά που δεν ξέρουν τί τους γίνεται. Απλά γλυφτρόνια που ακολουθούν πιστά εντολές.

ΕΛΠΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΝΤΖΑ!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Για να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε σήμερα...