Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ντροπή παλιόπαιδα, τον πρώην ρε;

Για μια ακόμα φορά σύσσωμη η Βουλή με προεξάρχοντες τον πρόεδρο και τον πρώην πρόεδρό της κ.κ. Πετσάλνικο και Κακλαμάνη, εξέφρασε την αγανάκτησή της και καταδίκασε την φραστική επίθεση που δέχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης από ομάδα νεαρών.
Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι.
Έχουν από μόνοι τους βάλει τους εαυτούς τους σε βάθρα, μπροστά από τα οποία πρέπει να περνάει ο λαός με τον προσήκοντα σεβασμό. Δεν επιτρέπονται «γιούχα» και «ουστ» ούτε χαρακτηρισμοί «λαμόγιο», «απατεώνα» κ. α. Εντάξει, γιαούρτια και αυγά δεν συνάδουν με τον πολιτικό μας πολιτισμό αλλά και οι λέξεις καμιά φορά μας εκθέτουν ως χώρα και δεν είναι σωστό.
Να τους δέρνουμε δεν είναι πρέπον, να τους κράζουμε δεν κάνει, δηλαδή μόνο να τους ψηφίζουμε επιτρέπεται, ή να αδιαφορούμε.
Αλλά πάλι, όπως έδειξε και η ερμηνεία του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος, την αδιαφορία αυτοί την θεωρούν επιδοκιμασία και έγκριση.
Άρα;

4 σχόλια:

Swell είπε...

Aρα πέτρες, αυτό τους πρέπει και αρμόζει.

ange-ta είπε...

Τι είναι αυτά που λες!
Εδω τους δίνουμε και τους μισθούς μας και τους λέμε και μπράβο! Τα γιούχα είναι εξαίρεση! Εμείς τους αγαπάμε τους πολιτικούς μας.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Με τόση απομυθοποίηση πάλι καλά που δεν έφαγε αβγά και μπουκάλια ή ευτυχώς που είχε μπάτσους γύρω του. (Ρίξε μια ματιά).

tzonakos είπε...

Βάρβαρε swell, γιαούρτια, όχι πέτρες, γιαουρτάκια ! Ζωντανό πράμα.