Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Μέγ(κ)α πολιτιστικό γεγονός

Ο πρώην βουλευτής Ν. Μπίστης, (ούτε φωτογραφία του δεν βάζω) έγραψε ένα βιβλίο που περιλαμβάνει τις αναμνήσεις του από την πολιτική του διαδρομή αλλά και την αναθεωρητική του ματιά σ’ αυτήν, τώρα. Δηλαδή θα διαβάσει ο αναγνώστης την αρχική του ένταξη στην κομμουνιστική αριστερά, κατόπιν την περίοδό του στον ΣΥΝ με το δημιούργημά του την ΑΕΚΑ, και τελικά την πασοκοποίησή του και την ανέλιξή του μέχρι και σε υφυπουργό. Δεν ξέρω και ούτε θέλω να μάθω, αλλά ενδεχομένως οι αναθεωρήσεις του έχουν να κάνουν με το ότι θα ήταν πιο λογικό η πολιτική του πορεία να είχε την αντίθετη πορεία.
Όπως και να ‘χει, το μέγα αυτό πολιτιστικό γεγονός , την παρουσίαση του βιβλίου, παρακολούθησαν πλήθος πολιτικών προσωπικοτήτων (έχουμε και τέτοιες;) και σχετική αναφορά έγινε και στο δελτίο του ΜΕΓΚΑ.

3 σχόλια:

Swell είπε...

Περίμενε να δεις το ρεπορτάζ για τη ζωή της κας Μαριάννας, τι μπορείς να καταφέρεις, δηλαδή, με έναν πλούσιο γάμο και πολιτικούς χειροκροτητές.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Καλά θα κάτσουμε να ασχολούμαστε με τον Μπίστη;

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@swell, το πασπαρτού για την επιτυχία...

@δείμε, εξαγριώνομαι κάθε φορά που τα ΜΜΕ προβάλουν τους τίποτα!