Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Χρυσοχοΐδη έλα…

...να πάμε μαζί μια βόλτα από τα τέσσερα σούπερ μάρκετ της περιοχής μου, Αρβανιτίδης, Μαρινόπουλος, Μασούτης, Α/Β, και πάρε υπό μάλης τις «συμφωνίες κυρίων» που έχεις κάνει για μειώσεις τιμών.
Εγώ θα έχω μαζί μου τις αποδείξεις Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου (καλά για του περσινού Ιανουαρίου δεν σου λέω) και θα δεις τα αποτελέσματα της πολιτικής σας, όχι πως δεν τα ξέρεις, αλλά λέμε τώρα… Αυτή η συλλογή αποδείξεων έχει και τα καλά της.
Συμπληρωματικές επιτυχίες σημειώνετε και σε άλλους τομείς. Η βενζίνη στο 1,50€/λίτρο άρχισε να φαίνεται ευκαιρία, και τα εισιτήρια των αστικών λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη αυξάνονται πάνω από 50% και ακολουθεί και το «ψωμί ψωμάκι».
Συνεχίστε…

3 σχόλια:

tzonakos είπε...

Μετά να μας τον στείλεις νότια να τον πάμε στα δικά μας ΑΒ, Σκλαβενίτης, Βερόπουλος.
Πρέπει να ειναι η τριακοστή έβδομη φορά που ακούω οτι ενας Υπουργός μιας κυβέρνησης μας κάνει "συμφωνία κυρίων" με τα σούπερ-Μάρκετ.
Περιέργως, πάντα οι τιμές ανεβαίνουν, σκέψου να μην ήταν και "κύριοι" ... λέμε τωρα.

ο δείμος του πολίτη είπε...

...και να σκεφτείς ότι κάποτε η βενζίνη ήταν πιο φτηνή από το εμφιαλωμένο νερό...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Ούτε σαν τους Αλγερινούς δεν είμαστε, οπότε...