Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Όχι και τέτοια σκληρότητα…

Έμεινα ξερός όταν το διάβασα.


Το ΣΔΟΕ έκανε έλεγχο σε 15 επιχειρήσεις του χώρου της διασκέδασης και σε 12 απ’ αυτές καταλογίσθηκαν συνολικά 516 παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων.
Οι παραβάσεις που διαπιστώθηκαν σε 6 από τις 12 επιχειρήσεις επισύρουν και τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις του νόμου μπλα μπλα όπως συμπληρώθηκε με τις διατάξεις μπλα μπλα μπλα, δηλαδή
αναστολή της λειτουργίας της επαγγελματικής εγκατάστασής τους για
48 ώρες.
Τους κατέστρεψαν τους ανθρώπους!

7 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Κάτσε, βρε προπαγανδιστή. Αφού ανακοίνωσαν ότι ενδέχεται να κλείσουν και κάποιες (θα πάρουν τις άδειές τους). Τουλάχιστον έτσι είδα σε κάποιο κρατικό δελτίο ειδήσεων να λέει ο ΓΓ του ΣΔΟΕ.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Δείμε, στο contra.gr και σε δελτίο ειδήσεων το μεσημέρι οι ποινές ήταν 48ωρο κλείσιμο. Μάλιστα ένας μαγαζάτορας έλεγε "εν τάξει όσο είναι το πρόστιμο να το πληρώσω, αλλά γιατί να χάσουν 2 μεροκάματα οι εργαζόμενοι;"

ο δείμος του πολίτη είπε...

Τότε κάποιος μας δουλεύει... Όχι ότι περίμενα επανάσταση προς τα σκυλάδικα... Τόσο μαύρο χρήμα κλείνει πολλά στόματα.

NOSTOS είπε...

Νομιζω οτι οι ιδιοκτητες των κεντρων διασκεδασης ειναι αυτοι οι οποιοι τοσα χρονια τα εχουν οικονομησει χοντρα...εις βαρος της τσεπης μας.Τα κεντρα διασκεδασης ειναι πηγη μαυρου χρηματος...ας μην μιλησουμε και για τα λαδωματα των επιχειρηματιων σε δημοσιους λειτουργους για να σβησουν τυχον προστιμα η για θεματα που εχουν σχεση με την λειτουργια του καθε καταστηματος..οσο δε για το 48αωρο κλεισιμο των μαγαζιων αυτων χαδακι ειναι γιατι σημαινει οτι θα ειναι κλειστα ημερες που ετσι κι αλλοιως υπολειτουργουν,για το οεμα δε της μη πληρωμης των υπαλληλων δεν καταλαβαινω γιατι να μην πληρωθουν οι εργαζομενοι απο την στιγμη που η επιχειρηση κλεινει για 48 ωρες με υπαιτιοτητα οχι δικη τους αλλα των επιχειρηματιων..Αυτο δεν σημαινει οτι επικροτω τις μεθοδους της κυβερνησεις,απλα δεν μπορω να βλεπω τα κροκοδειλια δακρυα καποιων οι οποιοι εχουν θυσαυρισει χρονια και χρονια και εχουν κανει την μπαζα τους..

Swell είπε...

Μα τέτοια αυστηρότητα πια. Ούτε στο Σύνταγμα να τους κρέμαγαν για παραδειγματισμό. Αφού άκουσα ότι η κυβέρνηση θα τιμωρήσει τον Τσοχατζόπουλο, υποχρεώνοντάς τον να μετακινείται με το λεωφορείο για 4 μέρες!

zoyzoy είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ KAI ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ

Εύχομαι ότι επιθυμείς και προσδοκάς να γίνει πραγματικότης!

Από καρδιάς ♥ ♥ ♥

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Ζουζού ευχαριστώ, καλή χρονιά και σ' εσένα :-)