Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ψυχιατρική εξέταση…

...χρειάζονται οι άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις για την καθημερινότητα της χώρας. Πιθανότατα είναι τρελοί και μάλιστα για δέσιμο.
Καινούριο ενδεικτικό στοιχείο αποτελούν τα νέα τέλη κυκλοφορίας. Πέρα από το ότι δείχνει έλλειψη σοβαρότητας κάθε χρόνο να αλλάζεις νόμους για τις κάθε λογής φορολογικές ρυθμίσεις, αυτό το τελευταίο δείχνει παράνοια.
Ενώ πέρυσι τα νέας τεχνολογίας αυτοκίνητα είχαν μειωμένα τέλη κυκλοφορίας και τα παλαιάς ακριβότερα, από 1/1/2011 το πράγμα αλλάζει. Αύξηση στα αυτοκίνητα πενταετίας, μειώσεις στα παλαιότερα. Και κάποιος που αγοράζει τον Δεκέμβριο ένα αυτοκίνητο χαμηλών ρύπων, με ποια λογική θα πληρώσει ακριβότερα τέλη από κάποιον που θα αγοράσει το ίδιο αυτοκίνητο 2-3 βδομάδες αργότερα; Και πως 2 ίδια αυτοκίνητα με την ίδια εκπομπή ρύπων θα τυγχάνουν διαφορετικής αντιμετώπισης;
Και αυτό το τελευταίο με το κάπνισμα στο αυτοκίνητό ΣΟΥ, (
εφ’ όσον, λέει, υπάρχουν παιδιά) είναι ενισχυτικό για παραπομπή προς ψυχιατρική εξέταση. Να δω ομάδες Ζήτα και ΔΙΑΣ να κυνηγάνε αυτοκίνητα που ο οδηγός τους καπνίζει και τι στον κόσμο!
Το επόμενο βήμα είναι κάμερες μέσα στα σπίτια (για την προστασία των παιδιών).
Στο μεταξύ η αυστηρή κυβέρνηση που επίταξε τα ΔΧ φορτηγά, έχει πάρει τα ηρεμιστικά της και παρακολουθεί τον χαμό με απάθεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: