Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Πάγκαλος και πάλι (ο γνωστός)

Στο σημερινό «MEGA Σαββατοκύριακο» ο κ. Θ. Πάγκαλος μιλώντας για τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών, εξέφρασε και μια απορία (με το γνωστό του ύφος)
«Δηλαδή ο λαός πρέπει να κυβερνάται από πένητες; Ποιος το λέει αυτό;»
Να σας την λύσουμε την απορία κύριε αντιπρόεδρε.
Ο λαός πρέπει να κυβερνάται από ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση μ’ αυτόν, έτσι ώστε να αντιλαμβάνονται έγκαιρα τα προβλήματά του και να τα λύνουν προς όφελός του. Κατανοητό;
Στη συνέχεια αντιμετώπισε απαξιωτικά τον πρόεδρο των εργαζομένων στον ΟΠΕΠ (Οργανισμός Προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού) ο οποίος κλείνει, αφήνοντας 250 εργαζόμενους χωρίς δουλειά. Οι άνθρωποι αυτοί λειτουργούν τα αναψυκτήρια και τα καταστήματα αναμνηστικών στους αρχαιολογικούς χώρους.
«Τι επαγγέλλεσθε; Α! υπάλληλος γραφείου…» και κατόπιν χαρακτήρισε την αγωνία του ανθρώπου για την δουλειά του σαν «πολιτική υποβολιμαία επίθεση» και διέκοψε την συζήτηση μαζί του παραπέμποντάς τον στον αρμόδιο υπουργό.
Αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: