Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Έλληνας μαχαλόμαγκας*

*Αυτός δηλαδή που στη γειτονιά κάνει ότι θέλει, λογαριασμό δεν δίνει, μπροστά του δεν μετράει κανένας, όλοι οι άλλοι είναι παρακατιανοί.
Γι αυτό και στην γειτονιά Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής, βρέθηκαν 1600 πισίνες αλλά μόνο 73 ήταν δηλωμένες! 1527 μαχαλόμαγκες είπαν «σιγά μη την δηλώσω…λαλάκας είμαι;»
Πάμε και στην μεγαλύτερη γειτονιά
Οι παρακάτω απέκτησαν τη μαγκιά τους, είτε από πλούσιο γάμο, είτε ασχολούμενοι με το ευγενές σπορ της πολιτικής.
Βουλγαράκης
(μετά της συζύγου βεβαίως) 39 ακίνητα σε Λυκαβηττό Κολωνάκι Κρήτη Λαύριο, ποσοστά σε 13 ακίνητα στο Ηράκλειο και 12 διαμερίσματα για τα παιδιά του στο Ηράκλειο.
Νταλάρα (μετά του συζύγου παρ’ όλο που ο τελευταίος έδωσε τόσες συναυλίες «αφιλοκερδώς») σπίτι στη Φιλοθέη (582 τ.μ) και στη Σύρο, οικόπεδο 715 τ.μ. στο Ψυχικό, διαμέρισμα στην Αγ. Παρασκευή (93 τ.μ.) στου Παπάγου (184 τ.μ.) και άλλα…
Λιάπης
. 26 ακίνητα, σπίτι στην Κηφισιά και 2 διαμερίσματα για τα παιδιά του στο Χαλάνδρι.
Αλογοσκούφης (μετά της συζύγου) 24 ακίνητα σε Αττική Εύβοια Πάρο.
Παπαθανασίου 12 αγροτεμάχια στην Κηφισιά, 17 καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, 6 σπίτια.
Τι σημασία έχουν όλα αυτά;
Καμία, εφ’ όσον αυτοί και πάρα πολλοί άλλοι σαν αυτούς που το σύνολο των ακινήτων τους ανέρχεται σε 15.568στρ. εξακολουθούν να εκλέγονται αντιπρόσωποί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: