Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Νούμερα και αριθμοί

Τα «νούμερα» που μας κυβερνούν, από τα 32δις (!!!) ανείσπρακτων βεβαιωμένων οφειλών προς το δημόσιο, έχουν καταφέρει να εισπράξουν μόνο 1,2 εκατ.
Το «νούμερο» Λοβέρδος εγγυάται δια τηλεοράσεως ότι τα ασφαλιστικά Ταμεία δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα για το 2010. Αφού περιέκοψαν τις συντάξεις κατά 20% και ακρίβηναν τη ζωή κατά 30% είναι σε θέση να εγγυηθούν μόνο για τους επόμενους 4 μήνες.
Το «νούμερο» ΓΑΠ δήλωσε ευτυχής γιατί με την «πλήρη απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους χώρους υλοποιείται η κυβερνητική δέσμευση για βιώσιμη Ελλάδα»!!!
Ο ΟΠΑΔ με εγκύκλιό του σταματάει να πληρώνει για μια σειρά εξετάσεων (μικροβιολογικές, αιματολογικές, σπινθηρογραφήματα. Έτσι, ένας μεγάλος αριθμός εξετάσεων με κόστος από 10 μέχρι 270 ευρώ (σπινθηρογράφημα καρδιάς) θα πληρώνονται από τους ασφαλισμένους αφού οι ελεγκτές ιατροί πήραν εντολή να μη τις εγκρίνουν.
Στη Θεσσαλονίκη το υπερσύγχρονο (αλλά τελείως περιττό) συνεδριακό κέντρο δίπλα στο μέγαρο μουσικής, έμπνευση και εκτέλεση προηγούμενων κυβερνήσεων, κόστους 31.000.000 ευρώ, παραμένει ανενεργό τονίζοντας το μεγαλείο της γραφειοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: