Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

παπαΡΑΝΤΟΝΑ

Γράφω στο ημίχρονο του αγώνα της Αργεντινής μα το Μεξικό και δεν με νοιάζει τι θα γίνει στο τέλος. Έχω βαρεθεί να ακούω και να διαβάζω τους Έλληνες δημοσιοκάφρους να λένε διάφορα "ο μέγας Μαραντόνα". Μέγας τί; Παίκτης; Ίσως. Προπονητής; Μπά! Καραγκιόζης; Σίγουρα. Στο 15' μπορούσε κάλλιστα να χάνει με 2-0 αν όχι με 3. Ανύπαρκτη ομάδα με ανύπαρκτη τακτική, σύστημα η μπάλα στον Μέσι, (με την ευκαιρία, μεγάλος παίκτης αλλά τις θέλει ο κώλος του τις κλωτσιές) το Μεξικάκι να ελέγχει πλήρως την κατάσταση μέχρι που επεμβαίνει ο Σπάθας του παγκοσμίου κυπέλλου. Σε μια φάση με φάουλ στον τερματολόγο και στη συνέχεια καραμπινάτο οφσάϊντ, η Αργεντινή προηγείται. Οι Μεξικάνοι εκνευρίζονται και μ' ένα τραγικό αβίαστο λάθος, τρώνε και το δεύτερο. Ο καραγκιόζης της Αργεντινής που ξέρει οτι μια κάμερα τον παρακολουθεί, χοροπηδάει, κάνει γκριμάτσες (οι δημοσιοκάφροι χαρκτήρισαν τη φιγούρα του αυτοκρατορική) ύφος που παραπέμπει σε Εσκομπάρ και βάλε, και κοστούμι που ο ράφτης πρέπει να αυτοκτόνησε μετά, και πάμε γι άλλα.
Ένα έχω να πω. Η Γερμανοί που είδαμε, την Αργεντινή που είδαμε θα την καταπιούν σαν μισόλιτρη μπύρα.
Το Μεξικό μόλις έφαγε το τρίτο (γκολάρα)
Καληνύχτα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Xαχαχαχ ... "ο Σπάθας του Παγκοσμίου Κυπέλλου ..." :)
Ντάξ κωλόφαρδοι οι αργεντίνοι όσο δεν πάει. Ατυχοι οι μεξικάνοι πολύ.
Βλακίες οι διαιτητές, ειδες κι εκεινο το γκολ της Αγγλίας καθαρότατο που δεν μέτρησε ;

Τωρα αν και τους μισώ τους γερμανάκους, θέλω να ρίξουν 4-0 στον Αργεντόνα τον κλόουν.

Τζονάκος
( βαριέμαι να κάνω login και μαγειρεύω 3.16 τη νύχτα )

Swell είπε...

Γαπ στα κάρβουνα κάνεις Τζονάκο;

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@tzonako, Κι εγώ δεν είμαι γερμανόφιλος (τα λεφτά μας ρεεεεεεεεε) αλλά το τόπι το παίζουν καλύτερα (σ'αυτό το παγκόσμιο)

@swell, λύσσαξες!!! ;-))