Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Η κ. Λ. Κατσέλη


Όρισε γενικό επίτροπο της χώρας μας στην παγκόσμια Έκθεση «ΕΧΠΟ 2010» στην Σαγκάη, τον οικονομολόγο και πρώην χρηματιστή Αγαμέμνονα Κολιάτσο.
Ο κύριος αυτός, πρώην πρόεδρος της «Άτταλος χρηματιστηριακή» είναι υπόδικος για απάτη και συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος μαζί με το «λουλούδι» που ακούει στο όνομα Θωμάς Λαναράς και η υπόθεσή του εκδικάζεται σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Τι της λες τώρα της κυρίας;
Η ίδια με απόφασή της άναψε το πράσινο φως για την χρηματοδότηση με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου της «ΕΝ-ΚΛΩ» του Λαναρά με ποσό 62 εκατ. ευρώ. Οι εργαζόμενοι της παραπάνω επιχείρησης είναι απλήρωτοι εδώ και 16 μήνες παρά τα συνεχή δάνεια που παίρνει ο Λαναράς πάντα με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου (δηλαδή όλων ημών)
Τι της λες τώρα της κυρίας;
Κι επειδή άλλο εσείς κι άλλο «οι δικοί μας» προσέλαβε την ανιψιά της Σάντρα Μανιαδάκη (κόρη της Νόρας Κατσέλη) στο υπουργείο της. Η προσληφθείσα ήταν διευθύνουσσα σύμβουλος εταιρείας gourmet τροφίμων και καινοτόμων καλλυντικών, και τώρα ανέλαβε διευθύντρια διεθνών και επενδυτικών σχέσεων του υπουργείου Οικονομίας
Τι της λες τελικά;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όλο και πιο κάτω, όλο και πιο κάτω.
ανζε-τα

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Έχει και πιό κάτω...

Swell είπε...

Bρε συ μήπως υπάρχει κάποιο ειδικό σαπούνι που ξεπλένει τους αλήτες, κι εμείς δεν το ξέρουμε;

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Όχι swell, ισχύει η πολύ παλιά έκφραση "δεν τον ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας"