Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Προς κ. Αλέκα Παπαρήγα

Περισσός
Αθήνα
Αγαπητή κυρία
Επειδή σκοπεύω να μεταβώ ακτοπλοϊκά στην Κρήτη στις 11 Ιουλίου, παρακαλώ ενημερώστε με αν θα γίνουν δρομολόγια εκείνη την ημέρα.
Να βγάλω εισιτήρια ή όχι;

6 σχόλια:

Tάσος,Θεσσαλονίκη είπε...

Στην ανατολική ευρωπή αν πείς ότι είσαι κομμουνιστής σε κοιτάζω σαν να βλέπουν ufo.Aν η κ.Παπαρηγά διοικούσε τη χώρα τα ΜΑΤ θα δουλεύαν υπερωρίες για να εφαρμοσθούν οι αποφάσεις του πολιτικού γραφείου!

blackbedlam είπε...

Πρώτα πρώτα να καλησπερίσω σε Αθλιε,που μες την...... Αθλιότητά σου,μου έδωσες λίγο οξυγόνο,πανω που πήγα να ταράξω την ησυχία της νύχτας από την εκρηξή μου.Χάθηκα μέσα σε διάφορα μπλοκούσπουλα και νόμισα πως βρίσκομαι αλλού,σε άλλη χώρα σε άλλον πλανήτη,σ΄αλλη γη σ΄άλλα μέρη.Δεν ξέρω να πω τα΄χω παίξει εγώ, την παίζουν οι άλλοι, πίνουν από άλλο πηγάδι νερό @#@$%^&* τα.
Να παρατηρήσω όμως κάτι.Εγώ και σύ ίσως να πάρουμε μιαν απάντηση από την Παπαρήγα για τα εισητήρια των ακτοπλοϊκών γραμμών.Στους δεκάδες άνεργους λιμενεργάτες,στους άνεργους απολυμένους,στους επαγγελματίες που κλείνουν τα μαγαζιά τους,σε όλους όσους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους,ποιός θα δώσει απάντηση για το πώς θα δουν να μεγαλώνουν τα παιδιά τους,για το πώς θα μπορέσουν να συνεχίσουν να ζούν μες την μιζέρια και την εξαθλίωση που τους επιβάλει το σύστημα.Μην τσιμπάμε φιλάρα και για να σε....φτιάξω λίγο σε παραπέμπω στο δικό σου το κειμενάκι με θέμα ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ 2και 3
Καλό σου βράδυ.

Swell είπε...

Πληροφορίες για εισιτήρια και δρομολόγια δίνουν τα ΚΝΑΤ.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@swell, τι είναι τα ΚΝΑΤ;

@apyr199, κάθε συζήτηση των αποφάσεων του polit bureau θα είναι αιρετική και ως εκ τουτου "στην πυρά"

@Black Bedlman καλώς ήρθες, σε άφησα τελευταίο.
Όλη τη συμπάθεια για τους θιγόμενους και τους ανέργους, τωρινούς και μελλοντικούς, και κάθε συμπαράσταση σε μορφές αγώνα ουσιαστικού και ανάλογου της επίθεσης που δεχόμαστε. Στην Αργεντινή έβγαιναν όλοι στους δρόμους χωρίς καμιά κομματική ή πολιτική καθοδήγηση και διεκδικούσαν αυτά που τους στερούσαν τα ντόπια και ξένα συμφέροντα. Βία στην βία. Αυτές οι πορείες με τα πανό και τον ινστρούχτορα να φωνάζει με την ντουντούκα τα συνθήματα και οι άλλοι να τα επαναλαμβάνουν, με κάνουν να γυρνάω αλλού το βλέμα. Είμαι κι εγώ σοβαρά θιγόμενος από τα μέτρα, έχω και δυο γιούς μισοεργαζόμενους, και αντιλαμβάνομαι διαφορετικά την λαϊκή αντίδραση.
Χαιρετώ σε...

ab irato είπε...

Γιάννη, θα σου συνιστούσα να ξεκινούσες πάραυτα κολυμπώντας -ακόμη και αν δεν υπάρξει μπλοκάρισμα λόγω κινητοποιήσεων, δεν είναι σοφό να βασαίζεσαι στις ακτοπλοϊκές υπηρεσίες του Ελλαδιστάν.
Όσο για την ονομασία ΚΝΑΤ, προέρχεται από τη σύζευξη των αρκτικόλεξων Κ.Ν.Ε. και Μ.Α.Τ. -λόγω της αγαστής συνεργασίας των δύο "θεσμών"...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@ab irato, ευχαριστώ και για την συμβουλή και για την ενημέρωση. Με την ευκαιρία, πάντα ήθελα να πάω στην Κρήτη, αλλά ούτε και φέτος το βλέπω...