Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Θυμός!

Καμιά διαγραφή δεν πρόκειται να με ικανοποιήσει.
Οι μωρές παρθένες που κατελήφθησαν κοιμώμενες και τώρα τρέχουν για αποκατάσταση της τρωθείσας τιμής του οίκου τους, μεγαλώνουν πιο πολύ τον θυμό μου. Θυμώνω και με τις «εξεταστικές επιτροπές» και τα παζάρια τους, με τις επιτροπές διαφάνειας και δεοντολογίας, με τα «πόθεν έσχες» που εγκρίνονταν από τη Βουλή χρόνια τώρα. Κανείς δεν ήξερε τίποτα για τον Άκη μάλλον επειδή ο Άκης ήξερε πολλά για όλους τους. Και κακώς αναφέρομαι στον Άκη, (το καλό και λαϊκό παιδί που παρά λίγο να γίνει και αρχηγός τους), αλλά με παρέσυρε η επικαιρότητα.
Ανοίγεις την τηλεόραση και ο βόθρος των πεπραγμένων τους ξεχύνεται να σε πνίξει. Ακούς για εκατομμύρια επί εκατομμυρίων για στυλό, χαρτιά, κωλόχαρτα, τηλέφωνα (μέχρι και ροζ), κουρτίνες, έπιπλα, αυτοκίνητα και χίλια δυό που τίποτα δεν κόβεται.
Μόνο τη ζωή μας κόβουν.
Αν δεν χτιστούν νέες φυλακές (
μεγέθους Βουλής) και δεν δημευθούν οι περιουσίες των αιτίων και των οικογενειών τους, θα αποδεικνύεται περίτρανα ότι όλοι είναι από συνένοχοι μέχρι ένοχοι.
Καμιά περίοδος δεν δικαιούται παραγραφής, κανένα «κωλόσπιτο» δεν εξαιρείται καμιά δωρεά ή κληρονομιά δεν μένει στο απυρόβλητο.
Το πομπώδες «όλα στο φως» δεν λέει τίποτα.
ΟΛΑ ΠΙΣΩ. Αυτό και μόνο αυτό.

4 σχόλια:

tzonakos είπε...

Προσωπικά συμφωνώ με το ΟΛΑ ΠΙΣΩ.
Αυτο τα λεει ολα.

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Παρόλες τις φανφάρες και τα τηλεοπτικά αλισβερίσια όλοι μας ξέρουμε καλά τί θα πάρουμε πίσω.
Εγώ πάντως ευχαριστώ δεν θα πάρω ...ΕΧΩ δικά μου

Swell είπε...

Καλύτερα ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ για να δουν τη γλύκα.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

προς όλους
τέτοια ποικιλία απόψεων!!!