Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ μου θύμισαν

Χάρηκα που τους είδα μαζεμένους και στρατευμένους στην καμπάνια για την Α.Μ.Κ.
Λυπήθηκα που έλειπαν κάποιοι…
Ας πούμε δυό λόγια για να μάθουν κάτι και οι νεώτεροι. (κλικ για μεγέθυνση)
Για την ομαδάρα της δεκαετίας του ’70 όλοι κάποιους θα ξέρουν, απλώς θα σημειώσω την παρουσία του Νέτο Γκουερίνο (επάνω σειρά τρίτος από αριστερά) που το γκολ του σε βάρος της ΑΕΚ έβαλε την τελευταία σφραγίδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Από παλαιότερους, στη μεσαία σειρά τρίτος από δεξιά ο Ονούφριος Χαραλαμπίδης, ο κύριος εκφραστής της υπόθεσης γκολ ιδίως με κεφαλιά, σε μια «πέτρινη» περίοδο. Πιο παλιός, (εποχή Συντριβανίου) πρώτος αριστερά στην πρώτη σειρά, ο Νότης Τσίντογλου, φοβερός ντριπλέρ και τέταρτος, λίγο νεώτερος, ο Απόστολος Βασιλειάδης με φοβερό σουτ.
Για τους ομοϊδεάτες μου ας θεωρηθεί η φωτογραφία ευχετήρια κάρτα.
Για τους άλλους φίλους θα επιλεγεί άλλη.
Χρόνια Πολλλλά!

2 σχόλια:

Μιχάλης Ρ. είπε...

Τι μου θύμησες τώρα «Άθλιε»! Τον Νέτο στα σύρματα τις Θ4 να τα κουνά με λύσσα και να φωνάζει: «τους γ….α ρε! ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ» κι ένας κόσμος ο μύστης της γειτονιάς, παρασυρμένος στην ηδονή της νίκης έσυρε το χορό που τέτοιον μια φορά ξανάδα στη ζωή μου. Θεσσαλονίκη 1976-1977, λίγο πριν ανθίσει, τότε που αν μας λέγανε ότι ο Γιώτης ο Ψωμιάδης ο γκομενοφύλακας, ο στόκος του σχολείου, το νούμερο της γειτονιάς θα γινόταν Νομάρχης θα βάζαμε τα γέλια. Τότε που η Βαλαωρίτου έσφυζε από ζωή, τότε που ο μαλάκας ήταν μαλάκας και ο καρντάσης αδελφός. Τι μου θύμισες Χριστουγεννιάτικα….Άντε, και πάλι χρόνια καλά!!!!!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Μιχάλη Ρ., πόσα απίθανα έγιναν πραγματικότητα, πόσο άλλαξε η πόλη, πόσο αλλάξαμε κι εμείς... Χρόνια πολλά με υγεία και ελπίδα για κάτι καλύτερο για όλους. ;-)