Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Καμιά ανακοίνωση διαμαρτυρίας, καμιά καταγγελία


Έγραψα χθες σχετικά με την πρακτική που ακολουθεί η HOCHTIEF (Ελ. Βενιζέλος) για να αντιμετωπίσει την απεργία των εργαζομένων στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης που το διαχειρίζεται θυγατρική της.

Δεν είδα όμως πουθενά στον Τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, όχι σχόλιο αλλά ούτε καν αναφορά στο θέμα που κατά την γνώμη μου είναι τεράστιο. Εν τάξει τα ΜΜΕ παίζουν το παιγνίδι τους και η όποια στάση τους έχει κάποια εξήγηση, αλλά η ΓΣΕΕ; Το ΠΑΜΕ;
Δεν μπορεί να μη το έμαθαν.
Αν περάσει αυτή η πρακτική της εργοδοσίας τότε αλλοίμονο σε όλους τους εργαζόμενους. Σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση σε πολυεθνική (κι έχουμε πολλές τέτοιες) θα κουβαλιούνται φουκαράδες χαμηλοαμειβόμενοι ή και άνεργοι από όλη την Ευρώπη να σαμποτάρουν με την εργασία τους τον αγώνα συναδέλφων τους.
Κι εδώ δεν έχει κουνηθεί φύλο.
Απόλυτη ησυχία στο παχνί…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ψάρι βρωμάει απ΄ το κεφάλι. Το πιο δύσκολο στη ζωή «Άθλιε» είναι, να μάθεις ποιες γέφυρες να περάσεις και ποιες να κάψεις.

ange-ta είπε...

Ωχ αμάν αμάν......

δεν το πήρα είδηση.

Και που είσαι ακόμα, αλοίμονο στην επόμενη γενιά.......

ange-ta είπε...

δεν ξέρω γιατι βγηκε η σύνδεση...
μπορέις να τη σβύσεις όμως.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Μιχάλη, όποια γέφυρα περνάς, καψ' την...μη κρατάς πισινές (λέω τώρα)

@ange-ta, δεν καταλαβαίνω ποιά σύνδεση εννοείς... κατά τα άλλα η ζωή τραβάει την κατηφόρα...