Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Καλώς να έρθει ο μαυρούκος


Αν τελικά γίνει, ευπρόσδεκτος ο Soumaila Coulibaly, και μακάρι να αποδειχθεί μια ακόμα χρήσιμη μεταγγραφή. Τα ίδια ισχύουν βέβαια και για τον Γάλλο. Μακάρι σε λίγο καιρό να αναρωτιούνται όλοι "που τους βρήκαν πάλι αυτούς τους παικταράδες;"

Βέβαια επειδή οι πάνσοφες "Κασσάνδρες" άρχισαν τα δικά τους, θέλω να τονίσω οτι τα σχόλια στο PAOKLAND για Λαγογιάννηδες, Ζαγόρες και σία, τα προσυπογράφω και με τα δυό χέρια!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σου είχα γράψει σε μια παλιότερη ανάρτησή σου ότι το να είσαι ΠΑΟΚ είναι η αντίσταση στο κατεστημένο που οδηγεί τους πολίτες στην εύκολή λύση δηλ. στην υποστήριξη του δυνατού. Αυτό έχει την πολιτική του ερμηνεία. Φροντίζουν να δημιουργήσουν δεσμούς της παραμελημένης επαρχίας με το κέντρο, την σύγχρονη Ρώμη, το κράτος των Αθηνών. Όταν ο κάτοικος της Φλώρινας είναι ΟΦΣΠ έχει ένα ισχυρό δεσμό μα το αδηφάγο κέντρο των προβλημάτων του και ο Θεσσαλονικιός ΠΑΟ ζει με τον νταλγκά του γηπέδου στον Ελαιώνα και λούζεται τους Παπαγεωργόπουλους και τους Ψωμιάδηδες στο τόπο του. Αυτή τη Κυριακή αναστήθηκε το ΠΟΚ με την μορφή του βρικόλακα της δεκαετίας του ΄70. Ο γαύρος πέναλτι μαιμού στο 93΄, ο πολυιδιοκτήτης ΠΑΟ έπαιξε με τη θυγατρική με μείον 3 βασικούς ,ο Γκούμας έκανε το πεθαμένο για να εξασφαλίσουν το ματς στα χαρτιά και ο διαιτητής που έπαιξε την άλλη πατσαβούρα, την ΑΕΚ παραπέμπετε. Θεωρώ απολύτως φυσιολογική την αντίδραση των οπαδών του ΟΦΗ. Όποιος έζησε στο Ηράκλειο ή είναι ΠΑΟΚ, μπορεί να καταλάβει τον θυμό του δουλοπάροικου. Σήμερα η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη και έχει ανάγκη τον νέο πόλο που θα αντιπαρατεθεί στο κατεστημένο. Ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚτσής θα ξαναπαίξουν τον ιστορικό τους ρόλο. Οι συγκυρίες ευνοούν το εγχείρημα της δημιουργίας ποδοσφαιρικού κολοσσού εκτός κέντρου. Η πολιτική ταυτότητα του αναφομοίωτου και πάλι στην πολιτική επικαιρότητα. Για την ανάσταση της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας, των αζήτητων της πατρίδας. Καλημέρα.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Ωραίο, και πιό ωραίο θα είναι να μας δικαιώσουν οι εξελίξεις.
Καλημέρα ;-)

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ δηλαδή?

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Κάπως έτσι! Καλά Χριστούγεννα Στάθη