Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Σχετικά με τον διορισμό του Νικοπολίδη


Που ως γνωστό διορίστηκε στο Δήμο Κηφισιάς σαν ΔΕΝΔΡΟΚΗΠΟΥΡΟΣ!!!
Ο διεθνής τερματοφύλακας σχετικά με τα επικριτικά σχόλια που ακολούθησαν αυτόν τον διορισμό, δήλωσε
«Το να σχολιάζει ο καθένας, με υποτιμητικό κατά τη γνώμη μου τρόπο, το γεγονός ότι έκανα χρήση ενός δικαιώματος που δίνει η Πολιτεία, χωρίς εγώ να έχω απαντήσει εάν θα κάνω αποδεκτό τον διορισμό, είναι τουλάχιστον άδικο.
Με βάση το σχετικό νόμο, έχω δικαίωμα να απαντήσω, θετικά ή αρνητικά, μέσα σε διάστημα δύο μηνών και θα το κάνω όταν εγώ κρίνω, γνωστοποιώντας παράλληλα και τους λόγους της απόφασής μου αυτής.»

Το δικό μου σχόλιο δεν έχει να κάνει με τον Αντώνη, αλλά, κ.κ. συναρμόδιοι υπουργοί, δενδροκηπουρό; Αργομισθία δηλαδή, εκτός αν ο Αντώνης είναι σχετικός με το αντικείμενο. Δεύτερο θέμα είναι αν η θέση είναι όντως κενή και σε περίπτωση που ο διορισμός δεν γίνει αποδεκτός, θα την πάρει κάποιος που έχει τα προσόντα και την ανάγκη.
Κι εσύ βρε Αντώνη γιατί να περιμένεις δυό μήνες για να απορρίψεις αυτή την προσβολή στο πρόσωπό σου;

7 σχόλια:

palalos είπε...

ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΟΥΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.....ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΥΣΧΙΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ...ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....


ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΛΕΩ ΕΓΩ,,,,ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ...

papasforever είπε...

Φώς φανάρι:ο άνθρωπος βαρέθηκε τα γήπεδα και θέλει να γυρίσει στον φυσικό του τόπου,που ανάλογος αυτού είναι και το μυαλό του!

Αλλά τι να πείς...Στο κράτος του Κόκκαλη ζείς!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

ούτε αυτός ντρέπεται, αλλά ούτε και αυτοί που υπέγραψαν τον διορισμό του.
Για τους φουκαράδες πάσης φύσεως, δεν υπάρχουν δουλειές

Ανώνυμος είπε...

Ο νόμος δίνει το δικαίωμα σε όλους τους αθλητές που θα πάρουν 1η πανευρωπαϊκή νίκη να ζητήσουν διορισμό στο δημόσιο. Αυτό έκανε κι αυτός. Ο επιλεκτικός αυτός διορισμός είναι φανερή προβοκάτσια και διασυρμός εις βάρος του αθλητή, αφού οι υπόλοιποι 22 της εθνικής του ΄04 απ΄ ότι φαίνεται διορίστηκαν «αλλού». Θέλουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο απ΄ τα θέματα της επικαιρότητας για να συζητάμε αυτές τις μα----ες. Λες κι όλη η Ελλάδα είναι Θεσσαλονίκη. Τελικά είδα τον «έφαγε» τον ταβά με τα μελομακάρονα η δημαρχάρα μας…Ήταν έμαθα «λάιτ» με αγνά σπιτικά υλικά απ΄ τον Τεκενρλή. Έβαλες κι εσύ το χεράκι σου ψυχάρα…..

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Έχεις δίκιο Μιχάλη, εγώ έκανα την ανάρτηση για να δείξω το γελοίο του πράγματος και για το κηπουριλίκι, και για την μη απόρριψη από πλευράς αθλητή.
Όσο για τα μελομακάρονα, τζάμπα πήγανε, είναι και νόστιμα... χάθηκαν δυο γιαούρτια, δυο αυγά;

palalos είπε...

http://drseeng.blogspot.com/2008/12/blog-post_20.html

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Ωραίο, παλαλέ μ'!!!