Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ τέτοιο χάλι καιρό είχαμε να δούμε


Τι ήταν αυτό σήμερα; Θείο δώρο ο βαθμός της ισοπαλίας αφού καμιά οργανωμένη επιθετική ενέργεια δεν κάναμε σε όλο το παιγνίδι, σε αντίθεση με τον Πανσερραϊκό που είχε πολλές!

Ακραία μπακ και Μάρκος Αντόνιο δεινοπάθησαν, στα χαφ πάλευε μόνο το αποπαίδι, ο Βερόν στο μισό παιγνίδι ήταν σαν απών, ο Ίβιτς χαμένος, Κονσεϊσάο και Λάκης στα ρηχά. Ο Χαλκιάς προσπάθησε μια δυο φορές να φάμε και δεύτερο αλλά δεν του 'κατσε. Ακόμα κι ο Κοντρέρας ήταν υποτονικός. Στη λήξη ο Δάρλας πηγε να ολοκληρώσει τη ζημιά, αλλά ο αντίπαλος δεν ήταν πονηρός. Ο κόσμος ήταν εκεί, πολύς και σωστός, ο υπόλοιπος ΠΑΟΚ δεν ξέρω που ήταν. Ας ευχηθούμε να ήταν μιά σύντομη "κοιλιά".

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήταν ο χειρότερος αμυντικά φετινός ΠΑΟΚ. Μέχρι και ο Κοντρέρας έχασε αρκετές φορές την μπάλα. Η ομάδα είναι κουρασμένη, έβγαλε έναν ολόκληρο πρώτο γύρο με 14 παίκτες. Η διακοπή θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να ξεκουραστούν και οι αναμενόμενες προσθήκες θα δημιουργήσουν καινούργια δυναμική. Εγώ δεν στέκομαι στη σημερινή κακή εμφάνιση, αυτή η ομάδα έκανε μια πορεία μέχρι στιγμής καταπληκτική, αξίζουν το λιγότερο ένα μπράβο όλοι και περιμένω ανάλογη συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΤΟ ΑΠΟΠΑΙΔΙ
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Μιχάλη και paokland
και έτσι... και έτσι!

palalos είπε...

....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.......ΑΥΤΗ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα παίδες. Ξεκινάω με τον Πανσερραϊκό ,στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας,χωρίς νίκη στην έδρα του και με νέο προπονητή τα έδωσε όλα και πίεζε συνεχώς. Ο Παοκ έβαλε γκολ γρήγορα , εύκολα και μετα αναπαύθηκε. Μπορεί να υποτιμήθηκε ο αντίπαλος ή να φταίει το πνεύμα των χριστουγέννων. Ελπίζω να πρόκειται για μια κακή παρένθεση.
ΥΓ.Δε δικαιώθηκε ο καρπετόπουλος που προέβλεπε σημεία και τέρατα με τους οπάδους του παοκ στις σέρρες.Καλά Χριστούγεννα σε όλους

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

κι ο Καρπετόπουλος; εγώ διάβασα μόνο τον Πανούτσο...

Ανώνυμος είπε...

μαζόχες