Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Ότι πείς κ. Σκόρδα

Απέναντι «στο κακό ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ», και που εσείς δεν μπορείτε να παίξετε, παίξτε το άλλο που σας έχει αποφέρει 3 βαθμούς σε 4 αγώνες. Προφανώς το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι αντάξιό σας. Όσον αφορά στην απάντησή που έδωσες στην ερώτηση γιατί δεν έκανε ο Άρης ευκαιρία, το «γιατί; είδατε εσείς να κάνει κανείς ευκαιρία;» προφανώς οφείλεται στο ότι την στιγμή των φάσεων των Κωνσταντινίδη, Βιερίνια, Μουσλίμοβιτς, έπαιζες “stratego” (παλαιότερη δική σου έκφραση). Ξέχασες να πείς ότι το γήπεδο ήταν κατηφορικό, άρα ακατάλληλο, μιας και σπανιότατα μπορούσατε να περάσετε το κέντρο.
Πάντως παραδέχομαι οτι έχεις λέγειν, χιούμορ, ετοιμότητα και σοβαρότητα συχνά παρεξηγήσιμη, στα όρια της γραφικότητας.
Εκφράσεις όπως «βρακιά», «πόλεμος με τους Τούρκους» «ήταν ένας να μη πω τι» (Κοντρέρας τον λένε) σε κάνουν ασυναγώνιστο.

υ.γ. Βλέπω ότι διατηρείτε τους ίδιους φουσκωτούς (αυτός πίσω σας με το τατουάζ στο λαιμό) που μπήκαν μέσα στον αγώνα με τον Ηρακλή (τη δεύτερη φορά που πέσατε).

υ.γ.2 Συμφωνώ ότι σας παίξαμε πολύ σκληρά, ιδίως εκείνος ο Βιερίνια, που ο διαιτητής έπρεπε να τον έχει αποβάλει.

4 σχόλια:

palalos είπε...

καθαρη και γνησια προπαγανδα...ως γνησιοι εκφραστες και απογονοι των συνεργατων των ναζι.....

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

φορτωμένο σε βλέπω...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Όταν φτάσαν στον τελικό, πίστεψα ότι ο Αρης δεν θα ξαναβρισκόταν στην Β Εθνική, τώρα έχω πολλούς λόγους για να αμφιβάλλω και ο Σκόρδας είναι ο κυριότερος!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@_st_ μην ασχολείσαι με μικρές ομάδες. Αυτοί έχουν όριο στις φιλοδοξίες τους εκεί που αρχίζουν οι δικές μας. Ασ' τους στη μιζέρια τους...