Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Τι είδαμε χθες βράδυ…

Από τη μια ένα γήπεδο γεμάτο, πάθος χωρίς ακρότητες, μια ομάδα που μπήκε μέσα για να κερδίσει και μια άλλη που κι αυτή μάλλον ήθελε να κερδίσει αλλά δεν έδειχνε να μπορεί. Από την άλλη έναν διαιτητή που εγώ τον θεωρώ ικανό, αλλά χθες αγόταν και φερόταν από τους διεθνείς Κυριάκο και Μπασινά. Απλές συστάσεις σε περιπτώσεις καραμπινάτης κίτρινης σε Μπασινά Γεωργέα, συνεχή σφυρίγματα που έκοβαν το ρυθμό των γηπεδούχων εξυπηρετώντας τις ανάγκες των άλλων που δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε μία φάση κι έψαχναν απελπισμένα για λίγη ηρεμία. Στο δεύτερο ημίχρονο μόνο μπάλα δεν είδαμε. Η ομάδα μου έδειξε ότι είναι σε σωστό δρόμο και οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας.
Βερόν, Δάρλας, Βιερίνια, Κοντρέρας,Μουσλίμοβιτς και Μπαλάφας μου άρεσαν περισσότερο, ενώ από Ίβιτς και Κονσεϊσάο περίμενα πιο πολλά.

6 σχόλια:

palalos είπε...

το ξερουν και οι πετρες αδερφε μου, οτι αν το χθεσινο ματσ γινοταν στο οακα,με το παιχνιδι να γινοταν αντιστορφα απο τις ομαδες το αεκακιαρθρο44 θα το κερδιζε ανετα, μιας και σιγουρα θα παζαμε με 9 το λιγοτερο.....

αθλια διαιτησια μου θυμισε παλιες κακες μερες με αντιπαλο τον gay..αλλα να σου πω κατι?οντως ειμαστε στον δρομο τον σωστο...διοτι νιωθουμε σαν ηττα την ισοπαλια..ετσι βλεπουν τα παιχνιδια οι μεγαλες ομαδες...λυπαμαι πολυ, ομως η χθεσινη διαιτησια θυμισε για αλλη μια φορα στον βορειοελλαδιτη οτι ειναι πολιτης β' κατηγοριας...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Δυστυχώς, πρέπει να έχεις ομάδα δυό κλάσεις καλύτερη για να τους κερδίζεις κι αυτούς και τους διαιτητές, όπως στην δεκαετία του 70 που τους ξεβρακώναμε και τους μεν και τους δε...

NOVITO είπε...

και βέβαια καταλάβαμε γιατί έγινε (πρόσφατα μάλιστα) διεθνής ο Παμπορίδης, ο οποίος σύμφωνα με κάτι βαρούχες δεν είναι υπέρβαρος!!!!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Καταρχήν καλησπέρα στους οπαδούς της ΑΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!
Εύχομαι καταρχήν να παίξετε όπως χτές και με τον γαύρο αλλά και με τον βάζελο...Ειδικά με τους δεύτερους πολύ αμφιβάλλω οτι θα παίξετε έτσι απο την στιγμή που ο Βγενόπουλος σας έσκασε 4.4 εκ.ευρώ και κάνατε σχεδόν όλες τις μεταγραφές σας απο αυτά τα λεφτά.Ας μην συζητήσω για το προπονητικό και τις χορηγίες.Όλα δείχνουν οτι θα ανοίξετε τα ποδαράκια και εκεί οι παοκτσήδικες περηφάνειες θα πάνε για μια ακόμη φορά περίπατο.
Όπως πάνε τα τελευταία 13 χρόνια που σας χαρίζονται χρέη,γήπεδα(πυλαία)κλπ(αυτό πάει για σένα παλαλέ που μιλάς για αεκακι 44).
Φωνάζετε για ένα πέναλντι στο τέλος του αγώνα που δεν υπάρχει(τουλάχιστον για όσους βλέπουν μπάλα και όχι..θέατρο).Μιλάτε για τσεκουριές του Γεωργέα και του Μπασινά.Μάλλον κλείσατε τα μάτια σε αντίστοιχα μαρκαρίσματα του Κονσεισάο και του Μάρκο Αντόνιο.Την σφαλιάρα στον μαιστοροβιτς που ειναι κοκκινη στο τέλος την είδατε;Α μπα..
Η καραμέλα για το κράτος των Αθηνών που αδικεί μόνιμα τον βορρά δεν λιώνει ποτέ.Οδηγεί σε αδράνεια και αποπροσανατολισμό.Με ψέματα ομάδες δεν γίνονται.
Είναι εντελώς γραφικό να βάζετε την ΑΕΚ μέσα στο ΠΟΚ.Είναι δυνατόν να θεωρείται σοβαρός άνθρωπος κάποιος που αφήνει υπονοούμενα οτι η ΑΕΚ του...ΝΤΕΜΗΗΗΗ επηρεάζει την διαιτησία;;;;;;;;;;;;;;
Και μετά σου λένε..ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ..χαχαχα....
Υ.Γ.:Εχετε συνηθίσει απο παλιά που γεμίζατε την τούμπα να έρχονται οι αντίπαλες ομάδες και να κάθονται σαν αδερφές και να παίρνετε το μάτς νταηλίκι.Ε σας την χάλασε πολύ η μαγκιά που έβγαζαν χτές οι παίκτες μας και δεν μάσησαν μια.
Υ.Γ.2:Μην ανησυχείτε..θα βγείτε φέτος πρωταθλητές..θεσσαλονίκης οπότε δεν χρειάζετε να σκούζετε τόσο.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@νικο, ότι πεις...

palalos είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 44......Α ΡΕ ΣΑΝΤΟΣ, ΗΡΘΕΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΦΟΡ???

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΩ ΚΑΤΙ...