Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

«Αθλητική Κυριακή»

Επειδή εδώ ισχύει το «είσαι ότι δηλώσεις», η κάποτε εξαιρετική εκπομπή με το παραπάνω όνομα εξακολουθεί να αυτοαποκαλείται έτσι παρά το ότι έχει μετατραπεί σε «Κυριακή ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, και…των άλλων.
Βγαίνει το αστείο τριο (προχθές έλειπε ο ένας), έχοντας στο τραπέζι και από έναν πρώην των τριών, και αρχίζουν την ενημέρωση. Πενήντα λεπτά για το ΟΣΦΠ – Αστέρας, μέχρι και πλάνα από το ζέσταμα. Ανάλυση του Μίχου για το παιγνίδι του θρύλου, του Κωνσταντίνου για του ΠΑΟ και του Κωστή για της ΑΕΚ. Αυτοί οι τρείς λένε και καμιά κουβέντα για τους άλλους.
Δημόσια τηλεόραση σου λέει μετά. Αφιερώστε πρώτα από ένα δεκάλεπτο για κάθε αγώνα, ενημερώστε γενικά και σφαιρικά, και μετά βάλτε και από δυο ώρες τον κάθε «μεγάλο». Γιατί πρέπει να περιμένουμε ΟΛΟΙ να τελειώσει το λιβανιστήρι των τριών για να ικανοποιήσουμε τα δικά μας ενδιαφέροντα; Όλοι δεν πληρώνουμε την δημόσια τηλεόραση; Δείτε από το αρχείο πως ήταν η εκπομπή επί Διακογιάννη και Φουντουκίδη, κάντε τη σύγκριση και μετά αλλάξτε συμπεριφορά ή αλλάξτε τίτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: