Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Επειδή διάβασα διάφορα για την ομάδα μου…

...αναρτήσεις σε μπλογκ, σχόλια στο δικό μου, ειρωνικά ή επιθετικά, για Ούννους κλπ, έχω να πω μερικά πραγματάκια σε κάποιους που δεν βλέπουν παρά το χρώμα της δικής τους ομάδας και ενημερώνονται μόνο από τα οπαδικά τους έντυπα (κάποιοι μάλιστα γράφουν και σ’ αυτά). Ο ΠΑΟΚ παλληκαράκια μου, ποτέ δεν υπήρξε κατεστημένο, ή χαϊδεμένος του κατεστημένου, ποτέ δεν του χαρίστηκε κάτι, κι όσοι αναφέρονται στο γήπεδο της Πυλαίας, ας μάθουν πρώτα. Ο ΠΑΟΚ στηρίχθηκε στο κληροδότημα του μακαρίτη Δεδέογλου και στον ενθουσιασμό της αθλητικής ηγεσίας για το ότι μια ελληνική ομάδα κατάκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο τόσα χρόνια μετά την παρωδία του «καλλιμάρμαρου». Ακόμα κι έτσι όμως, υπέστη μια πολυετή κοροϊδία και ταλαιπωρία με συνεχείς «θεμελιώσεις».
Ο ΠΑΟΚ μάγκες μου, δεν ήταν ποτέ πλούσιος, πάντα χρωστούσε αλλά ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ. Ο ΠΑΟΚ ζεί και αναπνέει από την ανάσα των 19.000 διαρκείας για μια ομάδα που πέρυσι τερμάτισε ένατη, και από τα 30.000 φιλιά ζωής που του δίνουν αυτοί που ελπίζουν πως «ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ‘ΝΑΙ» γιατί τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα που κατάκτησε έχουν δεκαπλάσια αξία από των άλλων (με εξαίρεση Λάρισα, Καστοριά, Ηρακλή). Όταν από τη δεύτερη αγωνιστική επιστρατεύονται τα κοράκια, φαίνεται ότι κάποιοι ανησυχούν, και ξέρετε κάτι; ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ κι ανησυχούν. ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ εδώ πάνω!
Αυτά, κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε, γιατί δεν πρόκειται να επάνέλθω σ’ αυτό το θέμα.

9 σχόλια:

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Σαν να διαβάζω σχόλιο του Μπούζα είναι το post...!Ωραίες οι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ μπηχτές και ευχαριστώ πολύ.Σε λίγο να αρχίσουμε και να ξεκατινιαζόμαστε και απο τα blog πιο άμεσα...καλά θα είναι!
Δεν υπήρξε χαιδεμένος του κατεστημένου o ΠΑΟΚ;Μάλισταααα..τους νόμους του Βενιζέλου και του Τσοχατζόπουλου τους ξεχάσαμε;Πόσα λεφτά έχει πληρώσει ο έλληνας φορολογούμενος για τα χρέη Βουλινού,Μπατατούδη,Γούμενου όλα αυτά τα χρόνια;Ο ΠΑΟΚ φίλε μου έχει δώσει το 20% των λεφτών που χρωστούσε.Το ίδιο έκανε και η ΑΕΚ αλλά οχι σε τέτοια κλίμακα και επι τόσα χρόνια όπως εσείς.Το άρθρο 44 εσείς μας το μάθατε μαζί με τον Πανιώνιο.
Είναι ντροπή να χαρακτηρίζεται παρωδία η κατακτηση του κυπέλλου κόρατς απο την ΑΕΚ στο Καλλιμάρμαρο.Όπως και να έχει η ΑΕΚ είναι η πρώτη ομάδα που έφερε ευρωπαικό τίτλο στην Ελλάδα.
Σημασία δεν έχει πόσα χρόνια σας ταλαιπώρησαν αλλά οτι σας το ΠΛΗΡΩΣΑΝ για να φτιαχτεί άσχετα στο οτι σας άνηκε αυτό το κομμάτι γης.
Το"παντα πλήρωνε"με κάνει και γελάω.Ναι πλήρωνε,αλλά πόσα πλήρωνε;
Μην αναπαράγουμε τα σπορ του βορρά χωρίς να παραθέτουμε στοιχεία.
Συμφωνώ οτι τα πρωταθλήματα που πήρατε τα αξίζατε όπως και τα περισσότερα κύπελλα(π.χ. με τον Αρη στην Τούμπα πριν λίγα χρόνια το πήρατε νταβατζιλίκι..-η ΑΕΚ γιατί ποτέ δεν έχει κατακτήσει κύπελλο παίζοντας εντός έδρας;;; )!
ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΘΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ(ΒΛΕΠΕ ΤΑ 2 ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ)ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ(ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ)ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Tην βάψατε..

http://zizanio21.blogspot.com/2008/09/blog-post_2141.html

palalos είπε...

ΡΕ ΣΥ ΝΙΚΟ, ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΝΤΙ Η ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΣΠΡΩΞΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.....

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Εγώ δεν το λέω αυτό..
Απλά για όσους είδαν το μάτς αυτό θα πρεπει να είδαν και την κόκκινη που δεν δόθηκε στον Σαριέγκι στο '69 όπως και το οτι στην μείωση του σκόρ απο τον βάζελο δεν υπήρξε ποτέ φάουλ.
Αλλά καλά κάνετε παιδιά.. αρχίστε να φωνάζετε και για τον βάζελο τώρα..άλλωστε σε λίγο καιρό θα ονομαστείτε ΠΑΟ Β'.

palalos είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΣΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ????ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΑΝΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΝΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ 44 (ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ : NA TEΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ) ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Β' ?????????

palalos είπε...

Ο ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΚ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ......ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ...(ΜΟΝΟ ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ..)

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@παλαλός, περίμενες τίποτ' άλλο;

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

ΠΑΛΑΛΕ:Αν εμείς είμαστε η δεύτερη ομάδα του δημοσίου η πρώτη ομάδα του δημοσίου είστε εσείς;
Είναι τεράστιο το κόμπλεξ σας με την ΑΕΚ.Ίσως και να πηγάζει απο τότε που θέλατε να πάρετε το όνομα μας αλλά τον ήπιατε και απο ΑΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αλλάξατε σε ΜΠΑΟΚ!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Μας αποστόμωσες...