Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

Έχουμε να κάνουμε με κοινούς κλέφτες.

Αδίστακτοι απατεώνες που δεν νοιάζονται για τίποτε άλλο παρά μόνο για την τσέπη τη δική τους και των ομοίων τους.
Έχω δυο παιδιά που είναι υποαπασχολούμενα, όπως συμβαίνει και με τα παιδιά εκατοντάδων χιλιάδων άλλων . Ο ένας ταλαιπωρείται για δέκα χρόνια με οκτάμηνες συμβάσεις και τετράμηνη ανεργία κάθε χρόνο, και ο άλλος επτά μήνες δουλειά και πέντε ανεργία, ελπίζοντας ότι κάποια μέρα θα μπορούν να δουλεύουν όλο τον χρόνο.
Εκεί περιόρισαν οι κυβερνήτες τα όνειρα των νέων.
Και οι σεμνοταπεινοί πουλούν (χαρίζουν) ακίνητα του δημοσίου (ολονών μας δηλαδή) στην Ιερά(;) Μονή Βατοπεδίου Α.Ε., αυτήν που ο ηγούμενός της έβγαλε στη γύρα "τη ζώνη της Παναγίας" και μάζευε λεφτά, ακίνητα λοιπόν, που ενώ μόνο το κατασκευαστικό τους κόστος ήταν πριν πέντε χρόνια 39.000.000 ευρώ, αυτοί το εκτιμούν μαζί με την γη 26.000.000!!! Δεκατρία ολόκληρα εκατομμύρια κάτω από το κόστος, χώρια η αξία της γης!!!
Και να η οικονομία δεν πάει καλά, και να νέοι φόροι, και να ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες γιατί λέει υπάρχει παγκόσμια ύφεση, και να ο λύκος που στην αντάρα χαίρεται, κι έχουμε γεμίσει λύκους και λυκόπουλα πιο αδηφάγα και πονηρά από τα (αθώα μπροστά τους) πραγματικά.
Και πού ώρα και μυαλό να σκεφτούν τον εργαζόμενο που παλεύει νυχθημερόν να τα βγάλει πέρα. Τεκμήριο η συντήρηση αυτοκινήτου 1,6 και απυρόβλητοι οι πολιτικοί που μέσα σε 4 χρόνια απέκτησαν περιουσίες και καλύπτονται πίσω από ένα ψευδεπίγραφο «πόθεν έσχες» που είναι μόνο «έσχες» και καθόλου «πόθεν».
Μαγγίνας, Σουφλιάς, Ρουσόπουλος, Βουλγαράκης… (μην αρχίσουμε ονόματα γιατί θα τελειώσουμε αύριο) ύφος μπόλικο, θράσος απύθμενο, ντροπή καθόλου.
Όχι πως οι άλλοι ήταν αγγελούδια, απλά ήξεραν να κλέβουν, έμαθαν σε είκοσι χρόνια, αυτοί εδώ νομίζουν ότι γράφουν διαγώνισμα και από στιγμή σε στιγμή ο επιτηρητής θα φωνάξει «τέλος χρόνου». Πάνω στη λύσσα τους δεν έχουν προσέξει ότι ο επιτηρητής κοιμάται…
Πότε θα ξυπνήσει κι αυτός ο μαλάκας;

2 σχόλια:

ange-ta είπε...

Ου μαλάκας μονο να ψηφίζει ξέρει!

Πολύ στενοχωριέμαι όταν ακούω νέους ανθρώπους να έχουν τόσα λίγα, που να μην έχουν ελπίδες!

Πολύ στενοχωριέμαι....

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Εγώ να δείς ange-ta... και ξέρεις πόσοι είναι;