Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Το μαγαζί παράγει μοντέλα χωρίς τσίπα (...ξετσίπωτα...)

Πρέπει να αναγνωρίσουμε στο κόμμα οτι έχει ομοιογένεια στελεχών
Μετά από ανάλογες δραστηριότητες ομοίων του, ο εικονιζόμενος παραδέχτηκε, εμμέσως πλην σαφώς, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA, ότι χρησιμοποίησε τις εταιρείες περιορισμένης ευθύνης που είχε συστήσει με τη σύζυγό του για τη μεταβίβαση ακινήτων στα παιδιά του προκειμένου να πληρώσει λιγότερους φόρους, ενώ στο ερώτημα αν είναι θεμιτό από έναν υπουργό να φοροαποφεύγει, απάντησε πως είναι «λογιστική επιλογή».
Και συμπλήρωσε με την δακρύβρεκτη εξήγηση
«Μοναδικός σκοπός των εταιρειών αυτών ήταν η διαχείριση και η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της οικογένειάς μου, ώστε να διασφαλιστεί κατά το δυνατόν το μέλλον των 4 παιδιών μου»

Προφανώς για την διασφάλιση των παιδιών του διαχειριστή της εταιρίας του, τον διόρισε και πρόεδρο στο Ν.Α.Τ.

Δεν νοιάζεται μόνο για τα δικά του παιδιά ο.... (άντε πρωί πρωί)

3 σχόλια:

ange-ta είπε...

Ούτε τσίπα δεν έχουν ούτε τους τραβάει και κανείς στη φυλλακή, εκεί δηλαδη που θα πρεπε να είναι όλα αυτα τα υποκείμενα!

Τώρα εκει στο βορρά, θα έχετε πείξει στους πολιτικούς και στις γκόμενες τους.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Άρχισαν να μαζεύονται τα τσιράκια οι παρατρεχάμενοι οι δούλοι, μετά των κυριών βεβαίως βεβαίως... και φυσικά η μισή ΕΛ.ΑΣ. για ...να μην τους ράνουν με λουλούδια.

StevenHWicker είπε...

Great blog. All posts have something to learn. Your work is very good and i appreciate you and hopping for some more informative posts. τα τελευταια νεα τησ ημερασ