Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Αρχίζουν (;) τα όργανα

Στο Βερολίνο θρασύτατοι νέοι δεν τον άφηναν να μιλήσει φωνάζοντας «το ΠΑΣΟΚ είν’ εδώ να ληστεύει το λαό» κι αυτός απορώντας (και κατακόκκινος) ζητούσε έναν εκπρόσωπό τους ν’ ανέβει στο βήμα να μιλήσει, να εξηγήσει δηλαδή γιατί τον ξεφωνίζουν ενώ τα πάει τόσο καλά. Χθες ο εκ των πρωθιερέων της κυβερνητικής προπαγάνδας Πρετεντέρης στην εκπομπή του με τίτλο «Ανατροπή» (τι ανατρέπει άραγε) με καλεσμένους Δένδια, Ευθυμίου, Μπακογιάννη, Παναγόπουλο (ΓΣΕΕ) και Φωτόπουλο (ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ) ξεκίνησε με την παραπάνω διαμαρτυρία – ξεφωνητό και γνωμάτευσε με μεγάλη απογοήτευση ότι δεν είναι σωστό Έλληνες στο εξωτερικό να διαμαρτύρονται μ’ αυτό τον τρόπο στον Έλληνα πρωθυπουργό. «Ας το έκαναν στην Ελλάδα» είπε, με φανερή θλίψη.
Πού να τον βρούνε; Στην Κομοτηνή, απολυμένοι των Ελληνικών Κλωστηρίων τον ανέμεναν έξω από το ξενοδοχείο και η αστυνομία θεώρησε καλό να τοποθετήσει 3 κλούβες μπροστά στην είσοδο. Τότε άρχισαν οι πέτρες, τα αυγά, τα «κλέφτες» και από την άλλη ένα δακρυγόνο. Ο ΓΑΠ μπήκε στο ξενοδοχείο με αυτοκίνητο της ασφάλειας με συμβατικές πινακίδες και από την πίσω πόρτα. Με την ευκαιρία ας αναφέρουμε ότι κάποιοι άλλοι στην Αθήνα δεν άφησαν τον Πρωτόπαπα να απολαύσει το φαΐ του σαν άνθρωπος.Στη συνέχεια της εκπομπής οι εκπρόσωποι του κομματικού κατεστημένου επιτίθεντο κατά κύματα στον Φωτόπουλο λες και η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ είναι η αιτία της οικονομικής μας κατάστασης (σημ. δεν αθωώνω το συνδικαλιστικό κίνημα). Ο Ευθυμίου να λέει «δεν ξέρω τι συζητάει η κυβέρνηση με την τρόικα αλλά αποκλείεται να…» (αφού δεν ξέρεις, πως αποκλείεις;) η Μπακογιάννη (ποιόν εκπροσωπεί άραγε πέρα από το παρελθόν της;) που πήρε την απάντησή της ότι επί ημερών του πατρός της διορίστηκαν στη ΔΕΗ 8.500 άτομα, και ο Δένδιας (γενικώς περαστικός) συνέθεσαν μια θλιβερή κομπανία υπό την διεύθυνση του Πρετεντέρη που όσο πιο συχνά τους βλέπουμε τόσο το χειρότερο γι αυτούς. Οσφραίνομαι συνέχεια τον αέρα, μπας και πιάσω "μυρωδιά μπαρουτιού"…

2 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Πάντως τέτοιες επιθέσεις σε ένα τέτοιο θεσμικό όργανο (και συνήθως γνωρίζουμε την αριστερίστικη πολιτική τοποθέτηση και καταγωγή των ατόμων) δείχνει την κατάπτωση του θεσμού και κοινωνία που μονίμως μισεί.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@δείμε, για την "κατάπτωση των θεσμών" και για την "κοινωνία που μονίμως μισεί" θα 'θελα να μου δείξεις τους υπεύθυνους.