Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Είπαμε ότι άρχισε να γίνεται επώδυνο, αλλά τόσο πιά;

...σαν συνέχεια από την προηγούμενη ανάρτηση...
Στην επίθεση χουλιγκάνων στο «Θέατρο Τέχνης» επειδή στον τίτλο του έργου υπήρχε ο ΠΑΟΚ, αναφέρονται άλλα blogς και τα ΜΜΕ με λεπτομέρειες, οπότε κάθε σχόλιο είναι περιττό.
Όμως κ.κ. Παπουτσή και Ραχωβιτσα, 20' για να φτάσει η αστυνομία στον τόπο της επίθεσης; 20' ρε;
Πού ήταν οι δυνάμεις «ΔΕΛΤΑ» και «ΔΙ.ΑΣ» τα περιπολικά και οι Ζητάδες;
Πήραν έξτρα ρεπό για όσα προσέφεραν στη Θεσσαλονίκη;

2 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Πάντως το όλο περιστατικό αποδεικνύει το φανατισμό που κυριαρχεί στο χώρο και τη μισαλλοδοξία ορισμένων που χάνονται στην υποκουλτούρα και το λαϊκισμό του σύγχρονου αθλητισμού.

Panagiotis είπε...

Είναι η "άμεσως" δράση... Είναι η ομάδα ΔΕΛΤΑ που πουλάει παγωτά στα περίπτερα. Είναι οι Ζητάδες που μάλλον είναι ζήτουλες. Είναι και το μαμήθηκε ο "ΔΙ.ΑΣ". Καλά το λες, κουράστηκαν τα παιδιά με το ταξίδι στη Βουλγαρία, πέρασαν και τα σύνορα βλέπεις...
Έχουμε και τα Λαμόγια τον Ραχωβίτσα και τον Παπουτσή....

@Δείμος,
τί μισαλλοδοξία ρε γαμώ το, αλλιώς θα το χαρακτήριζα αλλά είδη έχω ρίξει κανά δυό κοσμητικά και δεν θέλω να το παρακάνω. Η λέξη που θα χρησιμοποιούσα από "μ" αρχίζει πάντως :ο)