Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Δηλώσεις και απορίες

Είπε ο ΓΑΠ στην ημερίδα του ΠΑΣΟΚ για την «δια βίου μάθηση» (ναι έχουμε κι απ’ αυτό): «Δεν θα αφήσουμε κανέναν να προσβάλει την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού»
17 μήνες τώρα τι κάνει ο άρχοντας;
Τι άλλο από το να προσβάλει την αξιοπρέπεια του λαού, το βιοτικό του επίπεδο, την κατεδάφιση των κεκτημένων του, την παράδοσή του άνευ όρων στο παγκοσμιοποιημένο κεφάλαιο;
Άλλο
«Ούτε σπιθαμή ελληνικής γης δεν θα πουληθεί»
Προφανώς έχει υπολογίσει τις νησίδες Ίμια λιγότερο από μια σπιθαμή κι απ’ ότι λέγεται μέτρησε και το Καστελόριζο και το βρήκε κι αυτό μικρότερο.
Άλλο
Ρέπας στη βουλή (όταν ανακτήσει την αξιοπρέπειά της θα την γράφω με Β):
«Αν συνεχιστεί αυτό το βιολί του «δεν πληρώνω» στις αστικές συγκοινωνίες, τότε θα καταστούν ασύμφορες και δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης»
Εσύ και οι όμοιοί σου, έχετε; Είστε αποδεδειγμένα ασύμφοροι εδώ και καιρό...

1 σχόλιο:

Tάσος,Θεσσαλονίκη είπε...

Η αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού προσβάλλεται και όταν οι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου δεν ενεργούν για το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου αλλά ενεργούν σαν εκπρόσωποι των επαγγελματικών ομάδων από τις οποίες αυτοί προέρχονται.Εξηγούμαι,ξύπνησε ο επαναστατικός οίστρος των βολεμένων του κοινοβουλίου για την υπεράσπιση των συμφερόντων δικηγόρων,φαρμακοποιών,γιατρών και λοιπών αναξιοπαθούντων.Αντίθετα για κανένα μισθωτό ή αυτοκινητιστή δεν υπήρξε έστω μια δήλωση συμπαράστασης.Η δημοκρατία στην Ελλάδα είναι άρρωστη,το πολιτικό σύστημα ανεπαρκές.