Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Κανταφιασμένος!

Απόσπασμα από ανταπόκριση της δημοσιογράφου Δήμητρας Κρουστάλλη που πήγε στην Λιβύη για να καλύψει την επίσκεψη του ΓΑΠ στον Καντάφι. Ολόκληρη η ανταπόκριση δημοσιεύθηκε στο «ΒΗΜΑ» της 10/6/2010, κι εγώ την πήρα από http://rigasili.blogspot.com/2011/02/blog-post_4243.html
«Ο Ελληνας Πρωθυπουργός είχε φέρει μαζί του μια μεγάλη φωτογραφία από τη συνάντηση στην Ελούντα με τον Ανδρέα Παπανδρέου , τον Φρανσουά Μιτεράν και τον Μοαμάρ Καντάφι και ζήτησε αυτόγραφο. Ο πρόεδρος της Λιβύης έγραψε «με εκτίμηση» στα αραβικά, ενδιαφέρθηκε για την υγεία της κυρίας Μαργαρίτας Παπανδρέου και άρχισε να διηγείται ιστορίες από εκείνη την εποχή».
Είναι δυνατό να σκεφτεί κανείς ότι ο τόσα χρόνια ευρισκόμενος στην πολιτική πρωθυπουργός, δεν ήξερε τίποτα για τον βίο και την πολιτεία του Μουαμάρ; Όχι βέβαια! Απλά ο άνθρωπος είναι από την πάστα των σύγχρονων πολιτικών. Ξεχνάει και θυμάται ανάλογα με το από πού φυσάει. Τώρα λέει ΘΑ παραιτηθεί από το διοικητικό συμβούλιο του... φιλανθρωπικού ιδρύματος Saif al-Islam, που είχε ιδρύσει ο γιος του Μουαμάρ Καντάφι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: