Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Πραγματικός ΠΑΟΚ


Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, που αντιστέκεται, που επιμένει, που παλεύει να αποδείξει στην Ευρώπη αυτό που του αρνούνται στην Ελλάδα.
Η ομάδα του Χάβου έπαιξε στην Μόσχα σαν μεγάλη ομάδα που είναι, κυνήγησε τον στόχο της με πάθος, αγωνιστικότητα, τεχνική, οργάνωση και σοβαρότητα. Οι λίγες πιθανότητες που είχε δεν την πτόησαν, ήξερε σε τι διοργάνωση έπαιζε, εκεί που ο καθένας παίρνει αυτό που αξίζει. Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, ξέρει ότι κάποιοι άλλοι με άλλα κριτήρια, του βάζουν ταβάνι στις δυνατότητες και τις φιλοδοξίες του. Όταν ένας Σισέ δεν αντέχει ΜΙΑ αδικία και λέει ότι θα φύγει, τι να πουν και οι Γκαρσία, Κοντρέρας, Βιερίνια (για να περιοριστώ μόνο σε τρείς). Κι από μεθαύριο θα ξανακούσω «ο ΠΑΟΚ δεν έχει προπονητή», «δεν μπορώ άλλο Ίβιτς», «ο επαγγελματίας που περπατάει»… (ξέρουν αυτοί) Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που παλεύουν με αντιπάλους αλλά και με δικούς. Μπορούσαν να κερδίσουν, αλλά στο ποδόσφαιρο είπαμε δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
Κι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος.
Καλή επιστροφή παλληκάρια!

5 σχόλια:

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Αδερφέ όντως ...δάκρυα μου έρχονται από περηφάνια, αλλά ... η πουτάνα μας παίζει άσχημα παιχνίδια ... ας είναι τους δείξαμε τ' α@@ μας, απλά δεν τα ...πήραν!!!
Τιμή στα παληκάρια που γυρνάνε απ' το κρύο

Panagiotis είπε...

Άλλοι πάν και τρών 7άρες και 5άρες στην Ευρώπη και άλλοι πάνε και γα..άν και δέρνουν. Ο ΠΑΟΚ φίλε μου, η ομάδα με τους λαχαναγορίτες, τους Γύφτους, τους Βούλγαρους, τους αγράμματους παίρνει βαθμούς για να βγάζει η Ελλάδα και άλλες ομάδες του κρατιδίου των Αθηνών στο Τσου Λου, για να τα κονομάν.

ΥΓ: Γιάννη το "λίγες πιθανότητες που είχε" είναι τελείως ατυχές, θα μ' επιτρέψεις να σε πω....

Ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή!

Swell είπε...

Σε -20 έπαιζαν, 20+ πήραν.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Όντως μεγάλη εμφάνιση από μια μεγάλη ομάδα.
@Παναγιώτη το "λίγες πιθανότητες" ήταν δική μου εκτίμηση από πριν με βάση τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί από τον πρώτο αγώνα, εκτίμηση που όντως μου την τρίψανε στα μούτρα

palalos είπε...

Eίχαμε να αγωνιστούμε σε παιχνίδια της Ευρώπης πολλά χρόνια, και μόνο αυτό είναι αρκετό να δώσει στο χθεσινό φινάλε μια αλλη αίσθηση και προσέγγιση των πεπραγμένων..Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, όλοι θέλαμε την υπέρβαση, αν και με την χθεσινή καλύτερη φετινή μας εμφάνιση, η προκριση ηταν εφικτή...Πολύ σωστή η άποψη του Κοντρέρας σε δηλώσεις ότι η πρόκριση χάθηκε στο παιχνίδι της Τούμπας, και εκεί φαίνεται η απειρία και του προπονητή και των παιχτών στο πως να διαχειριστούν τέτοια μεγαλα παιχνίδια...Η τύχη είναι ένας παράγοντας στον οποίο αν θέλουμε πιστεύουμε, αν θέλουμε όχι...συγγενεύει λιγάκι και με την ικανότητα , γι αυτό και πολλές φορές τα μπερδεύουμε...αν θέλουμε να μιλάμε για ατυχία εχθές πρεπει να παραδεχτούμε ότι είμασταν τυχεροί σε άλλα παιχνίδια...οπότε μία ή άλλη...ας μην μπαίνουμε σε μια τετοια διαδικασία...οπως επίσης και σε μοιρολατρικές προσεγγίσεις...την μοίρα της η κάθε ομάδα την ορίζει μόνη της, πάντα τιρουμενων των αναλογιων και των δυνατοτητων της...απο εκει και περα για μπαλα μιλαμε, και δεν κερδιζει παντα αυτος που θα παιξει καλυτερα...

αν τον Απριλιο εχουμε κατακτησει το κυπελο, ολοι θα εχουμε σαν μια αναμνηση το χθεσινο, και μαθημα στους νεους για τα κατορθωματα της ομαδας μας...

Αδιαφορω για οτι και αν λενε
γιατι δεν ξερουν πως νιωθω για σενα
ΠΑΟΚ