Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Κι ύστερα, σου λένε, φταίνε οι χουλιγκάνοι…

Για τα όσα έγιναν στον αγώνα κυπέλου ΑΕΚΠΑΟ (εισβολή φιλάθλων, διακοπή αγώνα, επεισόδια μετά την λήξη κλπ) ο αθλητικός εισαγγελέας παρέπεμψε την ΑΕΚ στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ με την κατηγορία για «επεισόδια ευρείας κλίμακας». Η προβλεπόμενη ποινή είναι 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και αν η ΑΕΚ θεωρηθεί υπότροπος (είναι) η ποινή προσαυξάνεται σε 2 αγωνιστικές. Η δικάσιμος είχε οριστεί για την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, ΟΜΩΣ για άγνωστους (;) λόγους επισπεύσθηκε για τις 14/2. Ε, και τι έγινε; θα μου πείτε. Εξηγούμαι. Η υπόθεση είναι «φως φανάρι»
Αν η υπόθεση εκδικαζόταν στις 17/2 και η ποινή ήταν 1 αγωνιστική, η ΑΕΚ θα την εξέτιε (λόγω χρονικών περιθωρίων) στον αγώνα κυπέλου με τον ΠΑΟΚ (2/3), κι αν ήταν 2 θα έπαιζε χωρίς οπαδούς ΚΑΙ στον αγώνα πρωταθλήματος πάλι με τον ΠΑΟΚ στις 6/3. Μετά την επίσπευση της εκδίκασης, αν η ποινή είναι 1 αγωνιστική θα την εκτίσει στον αγώνα με τον Πανιώνιο στις 27/2 και αν είναι 2 και στον αγώνα κυπέλου με τον ΠΑΟΚ. Βάζουμε ένα στοίχημα ότι η ποινή θα είναι 1 αγωνιστική;

2 σχόλια:

tzonakos είπε...

Δύο θα ειναι.

Το Θέατρο Τέχνης θα φρουρείται στο εξής απο αστυνομικούς όσο θα παίζεται ( οταν επισκευαστεί ) το έργο "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ".
Οι χουλιγκάνοι καθοδηγούνται απο πληρωμένους να καθοδηγούν, αθλητικογράφους της κακιάς ώρας.
Δεν γίνεται να μην φταίνε, αλλά ειναι άλλοι αυτοί που τους κατευθύνουν.

Panagiotis είπε...

Δεν πα να κάνουν καμιά δουλειά λεω 'γώ? Τα έχουμε βαρεθεί όλ' αυτά.