Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Παγκαλιάδα

Μετά το δεύτερο περιστατικό αποδοκιμασίας κυβερνητικού στελέχους, αυτή τη φορά του Πάγκαλου στο Παρίσι από Έλληνες φοιτητές, ο αντιπρόεδρος της «κυβέρνησης» εξέδωσε ανακοίνωση. Η υβριστική του συμπεριφορά απέναντι σε κάθε διαφωνούντα, οι αυθαίρετοι χαρακτηρισμοί, το προκλητικό και αυταρχικό ύφος, είναι κουσούρια χαραγμένα στο DNA του και δεν πρόκειται να απαλλαγεί από αυτά τουλάχιστον πριν απαλλαγούμε εμείς απ’ αυτόν. Στην ανακοίνωσή του λοιπόν χαρακτηρίζει τους φοιτητές που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από μια εκδήλωση του Κώστα Γαβρά στην οποία τον είχε καλέσει (ουδείς αλάθητος), και οι οποίοι λεκτικά και μόνο τον αποδοκίμασαν, τους χαρακτηρίζει λοιπόν αναρχικούς και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ που μάλιστα χρησιμοποίησαν και σωματική βία. Όποιοι λοιπόν διαφωνούν με τον Πάγκαλο είναι αναρχικοί ή οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ. Πώς το ξέρει; Από πού το συμπεραίνει; Φασιστική αντίληψη; Εμμονή; Εκνευρισμός; Όσον αφορά τη σωματική βία, είπαμε, το ψέμα είναι απαραίτητο προσόν του σύγχρονου πολιτικού. Στο σχετικό τηλεοπτικό ντοκουμέντο, κανείς δεν τον ακουμπάει, δεν του πετάει γιαούρτια και αυγά, μόνο λεκτικές επιθέσεις κι εκείνες χωρίς υβριστικό περιεχόμενο. Κάτι «Έξω», «φύγε από δω» «μαζί δεν τα φάγαμε» «κοπρίτη» «ουστ» και τα συναφή.

3 σχόλια:

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Κακώς ...πολύ κακώς δεν τον ακουμπάνε. Με τα κλωτσίδια έπρεπε να τον πάρουν τουν μουχέσα ...την κουραδομηχανή, που τον ταίζουμε τόσες δεκαετίες. Άντε μην πω κι άλλα και σου ζητήσει τις IP

ange-ta είπε...

http://gazaki.wordpress.com/2011/02/23/giouha-protopapa/

Panagiotis είπε...

Η αλήθεια είναι ότι ο Πάγκαλος τσατίστικε γιατί είχε φαϊ μετά την εκδήλωση και αναγκάστηκε να φύγει πριν φάει.. Ξές τί είναι να φύγει ο άρκουδος αυτός νηστικός?