Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Το «λευκό» του ΠΑΟΚ

Επίθεση με ειρωνικά σχόλια και υπονοούμενα δέχτηκε η διοίκηση του ΠΑΟΚ (Ζαγοράκης) όχι μόνο από κύκλους αντιπάλων αλλά και από εκείνη την εντός των τειχών μερίδα που δεν χάνει ευκαιρία να τον κατηγορήσει για οτιδήποτε, σχετικά με το λευκό που έριξε στην ψηφοφορία για την πρόταση μομφής προς τον πρόεδρο της Λίγκας Β. Μαρινάκη. Την πρόταση κατέθεσε ο Παναθηναϊκός. Οι ίδιοι βέβαια, θα τον κατηγορούσαν αν υποστήριζε την πρόταση του ΠΑΟ «πήγες με τον περσινό σου σφαγέα ρε;», όπως κι αν ψήφιζε κατά της πρότασης «τον γαύρο υποστήριξες ρε;» Είναι σίγουρο όμως ότι ο πρόεδρος δεν σκέφτηκε το λευκό προκειμένου να μην δώσει αφορμές για σχόλια. Το έκανε για να κρατήσει ίσες αποστάσεις από τους δύο δυνάστες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μίλησε ποτέ ο Παναθηναϊκός για «σφαγές» άλλων ομάδων; Για το πώς βγήκε ο ΠΑΟΚ έξω από την διεκδίκηση του τίτλου πέρυσι; Με ποιόν να πας και ποιόν ν’ αφήσεις; Σκύλλα και Χάρυβδη κανονικές. Την πρόταση του ΠΑΟ υποστήριξαν ο Άρης (αναμενόμενο) και η ΑΕΚ τα έντυπα της οποίας ισχυρίζονται ότι ο ΠΑΟΚ «εξαγόρασε» το κύπελλο με την ψήφο του, ενώ αρνητικά ψήφισαν Βόλος (ε, καλά) Πανιώνιος (ε, καλύτερα), Εργοτέλης, Σέρρες, Ατρόμητος, Ηρακλής (!) και Κέρκυρα. Λευκό εκτός του ΠΑΟΚ έριξαν Λάρισα, Τρίπολη, Καβάλα και Ξάνθη.
Δεύτερη επίθεση εκδηλώθηκε για την αποχή από την προπόνηση που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ λόγω των καθυστερήσεων στις καταβολές δόσεων συμβολαίων και πριμ. Οικονομική δυσπραγία έχουν ΟΛΕΣ οι ομάδες και είναι άσχημο να παρουσιάζονται τέτοια κρούσματα πρώτα σ’ εμάς και μάλιστα αμέσως μετά από μια μεγάλη εμφάνιση και πριν από σημαντικότατα παιγνίδια. Τα ίδια έγιναν και πέρυσι και γνωρίσαμε τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τα Γιάννενα. Μόνο που αυτή η επίθεση υπονοεί και κακή διαχείριση των οικονομικών της ΠΑΕ. "Αλλοίμονο, το χρήμα ρέει άφθονο στα ταμεία κι εσείς καθυστερείτε τις αμοιβές των παικτών;" Έλεος!

8 σχόλια:

tzonakos είπε...

Kαλημέρα, γιατι πιστεύεις οτι το λευκό ειναι "ίση απόσταση" και όχι ταυτόχρονη ανοχή και των δύο "δυνάστες" οπως λες ;
Η λευκή ψήφος σε οτιδήποτε μπορεί να σημαίνει και αποδοχή όλων. Το ίδιο ειναι.
Σε ενα τέτοιο θέμα όμως δεν καταλαβαίνω τι νόημα εχει μία λευκή ψήφος. Οπως δεν καταλαβαίνω και πώς κάτι Ατρόμητοι κι Ηρακλήδες στηρίζουν μαρινάκη.
Ειναι σαν να δέχονται τέτοιες συμπεριφορές όπως αυτού, απο κάποιον που προεδρεύει και της διοργανώτριας αρχής.
Ισως ονειρεύονται μιά μέρα να γίνουν γάβροι.
Οσο για τις αθλητικές φυλλάδες, δεν διαβάζω, το εχω ξαναπεί.

Swell είπε...

Θα πάρω λαχείο! Πρώτη φορά συμφωνώ με σχόλιο του Τζονάκου στο blog σου Αθλιε...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Μπορεί να είναι όπως τα λέτε, αλλά εγώ πιστεύω οτι αν η αιτία της φασαρίας ήταν η σφαγή κάποιου άλλου και η μομφή κατατίθετο από την Καβάλα ας πούμε, η ψήφος του ΠΑΟΚ θα ήταν διαφορετική. Δεν μπορείς να ψηφίσεις υπέρ κανενός από του δύο, ούτε η σφαγή του ΠΑΟ τον αθωώνει από το παρελθόν του. Είμαι μεγάλος και θυμάμαι αρκετά.

Panagiotis είπε...

Ομολογώ ότι στην αρχή τσατίστικα, αλλά όταν το ξανασκέφτηκα πιό λογικά είδα ότι ένα "ναι" ή ένα "όχι" θα δήλωνε υπακοή είτε στους μεν είτε στους δε. Ο Π.Α.Ο.Κ. βαδίζει μόνος του δεν είναι με κανένα ρουφιάνο. Αν τη μομφή την άρχιζε άλλη ομάδα, πχ ο Πανσερραϊκός θα το έβλεπα διαφορετικά το θέμα. (Συμφωνώ με τον Άθλιο σ' αυτό)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Κι όμως κανείς δε βλέπει τα επιχειρηματικά συμφέροντα που παίζονται με το πρόσχημα της ομάδας.

Unknown είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΑ

tzonakos είπε...

Λες :
" ... ούτε η σφαγή του ΠΑΟ τον αθωώνει από το παρελθόν του. "
Αυτο είναι συμψηφισμός.
Αν πιστεύεις οτι με συμψηφισμούς λύνονται θέματα τότε κάνεις λάθος.
Εκτός αν εννοείς οτι η "Ριζούπολη" ας πούμε πρέπει να καταλογίζεται και αυτή στο αλητήριο παρελθόν του ωλημπυακού.
Αποφάσισε αν θες συμψηφισμούς ή όχι.
Αν ναι τότε να κάτσω να γράψω -δως μου μια βδομάδα καιρό- όλες τις στραβές που έγιναν εδω και 8 χρόνια ας πούμε να τις βάλουμε σε ζυγαριά να δούμε πού βαραίνει το ζύγι.
Με συμψηφισμούς δε γίνεται καθάρισμα ποτέ.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Κοίτα τζωνάκο, δεν συμψηφίζω γιατί δεν μπορώ να ζυγίσω όσα έχει κάνει ο καθένας τους σε βάρος των άλλων. Και τονίζω "των άλλων" γιατί θεωρώ οτι ανήκω "στους άλλους". Και ο Βαρδινογιάννης στοις δόξες του έκανε τα ίδια, και ο Κόκκαλης και τώρα ο Μαρινάκης, και αύριο αν κάποιος αλλάξει τις ισοροπίες στον ΠΑΟ. Θεωρώ οτι ο Μαρινάκης συμπεριφέρεται σαν απόλυτος άρχων, αλλά δεν θα στηρίξω κάποιον που πολύ θα ήθελε να είναι αυτός στη θέση του. Δεν είναι θέμα να ζυγίσουμε και να πούμε οτι ο ένας έκανε 100 κι ο άλλος 80, η πορεία και των δύο είναι συνολικά σε βάρος του ίδιου του ποδοσφαίρου και το μόνο που δεν δικαιούνται είναι να κατηγορούν ο ένας τον άλλον. Πέρυσι ο ΠΑΟ δεν εκμεταλεύτηκε τη σφαγή του ΠΑΟΚ στου Χαριλάου; Και μη μου πείς οτι έγινε για να ευνοηθεί ο Άρης. Αλλά κακώς μιλάμε για ομάδες. Αυτό που ζημειώνεται περισσότερο είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο.