Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

2 Μήνες στον Χάβο!!!

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον ΠΑΟΚ με 10.000 € πρόστιμο για τον αγώνα ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραισκάκης»!!! και τον ΟΣΦΠ με 28.500 € για τον τραυματισμό του επόπτη στον ίδιο αγώνα. Επίσης επέβαλε πρόστιμο 12.000 € στον προπονητή του ΠΑΟΚ Ιωακείμ Χάβο για την αποβολή του στον ίδιο παιγνίδι και απαγόρευση εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 2 μήνες!!! Η ίδια επιτροπή απάλλαξε τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Τζιμπριλ Σισέ για τις δηλώσεις του για την διαιτησία στο ΑΕΚ – ΠΑΟ "σήμερα αισθάνομαι ότι με γ…." , με το σκεπτικό ότι αναφερόταν στον εαυτό του!!!
Οι «Άθλιοι» θα κάνουν έναν παραλληλισμό.
Η ΕΠΟ επιδεικνύει την ίδια αυθαιρεσία και μεροληψία που επιδεικνύει και η κυβέρνηση. Ως εκ τούτου βρίσκεται σκέφτεται λειτουργεί και αποφασίζει μέσα στο πνεύμα της εποχής. Τα πάντα για τους ισχυρούς.

2 σχόλια:

Tάσος,Θεσσαλονίκη είπε...

Ωραίο μπουρδέλο,εκεί που προγραμματίζεις την επόμενη ημέρα,έρχονται οι αληταράδες της Αθήνας και με πρωτοφανή απόφαση σου στερούν τον προπονητή απο τον αγωνιστικό χώρο. Το πρωτοφανές της απόφασης επιβάλλει αντίστοιχη αντίδραση.Γ$%&ώ το μπουρδέλο τους!

Panagiotis είπε...

ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ. Δεν έχουν ούτε ίχνος ντροπής. Να κάνουμε δικό μας πρωτάθλημα στη Μακεδονία/Θράκη, με καινούργια ΕΠΟ κτλ. Αϊ σιχτίρ δηλαδή.