Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Παπουτσή ξεφτιλίστηκες! Μέρος 2ο και καλύτερο.

Δημιούργησες εικόνα κατοχής σ’ ένα πολύ μεγάλο τμήμα της πόλης, από τον κήπο του Καλού μέχρι την Παπάφη και την Λαμπράκη, έκλεισες δρόμους, άλλαξες δρομολόγια λεωφορείων, έκανες σωματική έρευνα σε κάποιους που πήγαιναν σπίτι τους κουβαλώντας αθλητικό σάκο (σε δύο περιπτώσεις) ή σακίδιο πλάτης (σε τρείς). Έξω από το HAYAT υπήρχαν κλούβες και στους ορόφους αστυνομικοί με πολιτικά. 150 πωλητές της λαϊκής δεν έκαναν σήμερα μεροκάματο, χημικά ρίχτηκαν στην Παπάφη με Κλεάνθους (πυκνοκατοικημένη περιοχή) επειδή κάποιοι οπαδοί φώναζαν υβριστικά συνθήματα. Την αποστολή της ομάδας σου συνόδευαν δύο κλούβες τέσσερα περιπολικά και πάνω από 30 μηχανάκια της ομάδας «Δ» και το «Μεταφορές μετακομίσεις» που χρησιμοποιήθηκε για να μεταφέρει το υλικό της, το συνόδευαν μία κλούβα και 15 Δελτάδες . Οι δρόμοι απ’ όπου πέρασαν ήταν απαγορευμένοι για τους πολίτες 10' πριν και 5' μετά. Οι ντόπιες δυνάμεις δεν μπορούσαν να φέρουν σε πέρας την αποστολή; Ή μήπως φοβήθηκες ότι θα ήταν ελαστικοί; Κι όλα αυτά για έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών για τον οποίο η Διοίκηση και οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ είχαν φροντίσει να μην δοθεί κανένα δικαίωμα. Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει ούτε όταν έρχεται ο εκάστοτε πρωθυπουργός στην πόλη. Σαν θρασύς που είσαι, προκάλεσες φερόμενος σαν κυρίαρχος σε κατακτημένη πόλη. Την άλλη φορά, επειδή το γήπεδο θα είναι γεμάτο, στείλε και την Προεδρική φρουρά!
Η ξευτίλα σου όμως συνεχίστηκε και εντός αγωνιστικού χώρου. Δεν θα σε κουράσω με λεπτομέρειες, εξ άλλου αρκετή πίκρα σε ποτίσαμε σήμερα, αλλά, αν όχι εσύ τουλάχιστον τ’ αφεντικό σου (
ένα από τα πολλά) είδατε κανένα πέναλτυ υπέρ του ΠΑΟΚ σήμερα; Είδατε τις κίτρινες που χαρίστηκαν στον Μιραλάς δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο; Είδατε την προσπάθεια του κορακιού να γύρει το γήπεδο μετά το 1-0; Σίγουρα θα είδατε τα αντικείμενα που πετάχτηκαν στον Μιραλάς μετά την αποβολή του. Σκάνδαλο σφαγή ζούγκλα!
Και που ‘σαι; Σε μερικές βδομάδες που ξαναπαίζουμε γιατί δεν έρχεσαι κι εσύ; Ελλάδα είναι κι εδώ, δεν χρειάζεσαι ούτε διαβατήριο…

2 σχόλια:

tzonakos είπε...

Ειναι να ντρέπεται κανείς με τέτοια κατάσταση, όποιος και να την προκάλεσε, ειτε παπουτσή τον λένε ειτε οτιδήποτε. Ειναι μιά ντροπή.
Η περιγραφή σου μου λεει πολλά, σε διαβάζω καιρό και για να τα γράφεις ετσι εσυ, πα να πει οτι τεσι ηταν και ισως και πιο άσκημα ακόμα.
Εχω φτάσει εγω στο σημείο και εσυ, να ντρεπόμαστε για την κατάντια που προκαλούν άλλοι.
Να δεις οι αντίπαλοι αύριο τι θα γράφουν ... χεχε, για γέλια και για κλάμματα. Για τρομοκρατίες και τέτοια, που εκείνοι ζήτησαν τέτοια "προστασία" ή μήπως δεν ειναι ετσι ;
Και τους την παρείχαν, ούτε ο Ομπάμας να ειχε έρθει δε θα κάναν τόσο ξεσηκωμό κι έξοδα του φορολογούμενου πολίτη !

Panagiotis είπε...

Κατ' αρχήν δεν είμαστε Ελλάδα, Βουλγαρία είμαστε και όποιος αλήτης δεν έχει διαβατήριο να μην πατήσει το πόδι του. Τα μέτρα προστασίας που ήθελε ο Μαρινάκης, να τα πληρώσει αυτός, όχι με τα λεφτά τα δικά μας και ενώ περνάει η χώρα δύσκολες μέρες. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει το κράτος να πληρώσει για τον Γαύρο που θα έρθει Βουλγαρία για παιχνίδι. Αϊ σιχτίρ δηλαδή. Αν και εδώ που τα λέμε, στα φρύδια μας βασικά, Έλληνες ήταν οι μπάτσοι από Αθήνα, εμείς τί ζόρι τραβάμε? Σωστά?