Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Καλώς τα παιδιά!

Όπως διαβάζω κάποιοι οργανωμένοι εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της διοίκησης της ομάδας μας. Την παραθέτω αυτούσια.
"Μετά την χθεσίνη ημέρα ντροπής (3-10-2010) θεώρουμε καθήκον μας να τοποθετηθούμε γιατί πλέον αισθανόμαστε ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Εδώ και ενάμιση χρόνο παρατηρούμε να γίνονται πράγματα στα οποία είμαστε τελείως μα τελείως αντίθετοι.
1) Γιατί έχουν γίνει αποχώρησεις σοβαρών ανθρώπων(Ζ.Βρύζας) για τις οποίες δεν έχουμε πιστεί για την ορθότητα των αιτιολογιών που αναφέρατε.
2) Γιατί πρέπει να μας παρουσιάζεται μια μίζερη και ηττοπαθής κατάσταση με οικονομικά χρέη και πάσης φύσεως κλάψα ενώ τα τελευταία 3 χρόνια η ομάδα σφίζει απο έσοδα (μ.ο. 19.000 διαρκείας, χορηγίες, πωλήσεις παικτών, αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, είσοδος σε ομίλους UEFA και SOLD OUT σε κάθε παιχνίδι της ομαδάρας μας)
3) Γιατί πρέπει να ανεχόμαστε την προπαγάνδα των δημοσιογραφίσκων πληρωμένων υπαλλήλων της διοίκησης σας που με μαεστρία προσπαθεί να δημαγωγίσει τον λαό του ΠΑΟΚ με τον τρόπο που εσείς τους έχετε δασκαλέψει με σκοπό την κάλυψη των λαθών σας.
4) Γιατί πρέπει να δεχόμαστε τον πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ ως υπεύθυνο ασφαλείας;;;;;;; ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!!!
5) Γιατί πρέπει να ανεχόμαστε την επιλεκτική μετακίνηση μας σε παιχνίδια εκτός έδρας όπου και όποτε κρίνει η διοίκηση ενώ εμείς θέλουμε να βρισκόμαστε οπουδήποτε παίζει η ομάδα μας.
6) Γιατί πρέπει να ανεχόμαστε όλα τα "πρόβατα" που εσείς αριστοτεχνικά "θρέψατε" τα τελευταία 3 χρόνια με την βοήθεια των συνεργατών σας (Μ.Μ.Ε.)
Υ.Γ.1) Θοδωράκη θα μας πεις τελικά γιατι έφυγες και επέστρεψες αυτόβουλα λες και ο ΠΑΟΚ είναι γκομενά σου;;;;;;
Υ.Γ.2) Αρνούμαστε την κάθε συνάθρηση της επονομαζόμενης "συντονιστικής επιτροπής" που εσείς συστήσατε. Θα λειτουργούμε οπως χρόνια τώρα με την περηφάνια του αληθινού ΠΑΟΚΤΣΗ χωρίς να γινόμαστε υποχείρια η πιόνια της διοίκησης.
Υ.Γ.3) Η ανακοίνωση της ΠΑΕ δεν μας εκφράζει και αυτή η νοοτροπία (δικαιολογίες για διαιτησία) δεν αρμόζει στην ιδεολογία του ΠΑΟΚΤΣΗ
Υ.Γ.4) Με αφορμή την εντολή σας για ρίψη χημικών στο λαό του ΠΑΟΚ σάς ενημερώνουμε οτι θα μας βρείτε απέναντι σας.
Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ... Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ... ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ"
Η ανακοίνωση υπογράφεται από τους παρακάτω συνδέσμους:
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, ΠΕΡΑΝ CLUB, ΒΟΡΕΙΟΙ, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ, Β.Ε.Μ., ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΚΟΖΑΝΗ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, FUTRE ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, ΚΑΒΑΛΑ».
Απορίες
1)Πιό κατάλληλος για εξηγήσεις δεν είναι ο ίδιος ο Ζήσης;
2)Πωλήσεις παικτών; Ποιούς δηλαδή;
5)Η παρουσία οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας δεν εξαρτάται από την θέληση της γηπεδούχου;
6)Πρόβατα; Δηλαδή ποιοί; Οι μη οργανωμένοι μήπως;
Και τα 4 υστερόγραφα τα θεωρώ υβριστικά ιδιαίτερα εκείνο που ισχυρίζεται οτι ο Ζαγοράκης έδωσε εντολή στην αστυνομία να ρίξει χημικά, και δεν τα σχολιάζω, απορώ όμως για το νόημα και τα κίνητρα της ανακοίνωσης. Δηλαδή, υπάρχει ορατό αύριο αν ο σημερινός πρόεδρος εγκαταλείψει την προσπάθεια; Αν υπάρχει, τι καθόμαστε; Βουρ!

3 σχόλια:

Panagiotis είπε...

ρε 'σύ, μη σταναχωριέσαι ρε, αν ο Πρόεδρος εγκαταλείψει την προσπάθεια ή όχι. Εμείς τη λύση την έχουμε. Τί νομίζεις ότι μόνο παπαριές λέμε και δεν έχουμε λύσεις να παρουσιάσουμε? Θα βάλουμε το Μπάμπη το Σουγιά για Πρόεδρο, θ' αρπάξει τα ινία απ' το γαϊδούρι και θα διοικήσει. Ποιός Παντελάκης με λές τώρα. Ο Μπάμπης βλέπεις είναι ότι το καλύτερο έχουμε να επιδείξουμε. Να παγαίνει σε συνεδριάσεις κτλ και να μας εκπροσωπεί επάξια, να μην μας λέν λαχαναγορίτες τζάμπα και βερεσέ. Ποιός Ζαγοράκης τώρα και τρίχες κατσαρές. Εμείς έχουμε το Μπάμπη το Σουγιά ρε.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Προς τους συνδεσμίτες, γιατί εμείς οι άλλοι χαϊβάνια είμαστε και τα γα..ημένα τα λεφτά τα δικά μας που δίνουμε δεν μετράνε:

Στο Χορτιάτη επάνω έχει ένα ραντάρ. Μπορείτε ν' ανεβείτε επάνω στην κεραία, να πάρετε φόρα και να μας κλά..ψετε μιά μάντρα με αρ..κούδια? Αϊ σιχτήρ από 'κεί.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Παναγιώτη, φορτωμένο σε βλέπω...

Panagiotis είπε...

Ε μα σκάν γαϊδαρο αυτοί