Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ο ελεήμων κ. Γιώργος

Θα δώσει λέει έκτακτο βοήθημα 100-300 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους για τα Χριστούγεννα, βοήθημα που η Λαμπρακιάδα έσπευσε να χαρακτηρίσει «ανάσα».

Η ξευτίλα του να περιμένει ο συνταξιούχος βοήθημα, παρουσιάζεται από το παραπάνω γραφείο τύπου σαν ευεργεσία, λες και δεν είναι ο αρχιληστής αυτός που έκοψε δύο συντάξεις.
Αλλά εν πάση περιπτώσει αυτό το βοήθημα θα κάνει πιο εύκολη την αλλαγή κουφωμάτων, τζαμιών, καυστήρων και ηλιακών θερμοσιφώνων, θέματα που ταλανίζουν τους συνταξιούχους εδώ και χρόνια…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxa έτσι, έτσι....
μην ξεχνας επίσης ότι με ένα τέτοιο τεράστιο ποσό θα μπορέσουν να αλλάξουν σπίτι, αυτοκίνητο και ακόμα να πάνε διακοπές και να ξεπληρώσουν το στεγαστικό τους

tzonakos είπε...

Καλημερα.
Θα ηταν πιο αξιοπρεπές να μην σκάει εδω κι εκει προεκλογικά και να μιλά για κάποιες παροχές, πενιχρές και αυτές, και άλλα όπως οτι δεν θα την πληρώσουν μισθωτοί και συνταξιούχοι οταν ήδη την πληρώνουν τόσο χοντρά.
Με αυτά και με κείνα ο κόσμος καταλαβαίνει οτι θέλει να καλοπιάσει ψηφοφόρους εν όψει επερχόμενης ήττας στις δημοτικές εκλογές όπου το ίδιο το πασοκ έδωσε πολιτικό χρώμα. Καλά να παθει.
Αυτά ειναι λαϊκισμοί που δεν θα πιάσουν, αντίθετα χαλάνε κι άλλο την εικόνα του και δημιουργούν ελπίδες για "κάτι τις" σε μερικούς συνταξιούχους που ήδη ζούν άθλια με το μεγαλύτερο μερος των εξόδων τους σε ενα μήνα, να ειναι τα φάρμακα.
Τι "ανάσα" και βλακίες !
Εχει πιάσει τον κόσμο απο τη μύτη εδω κι ενα χρόνο και λέει "ανάσα" !
Ωωωω ευχαριστούμε κιόλας !