Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ο φασισμός δεν πεθαίνει…

Αυτό τουλάχιστον έγινε πασιφανές από την παρουσία του Πάγκαλου στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ. Με το βαρύ ύφος που (νομίζει οτι) του προσδίδει σοβαρότητα, καταφέρθηκε κατά πάσης αντίθετης με την δικιά του άποψης, ειρωνευόταν τις ενοχλητικές ερωτήσεις των
παρουσιαστών, χαρακτήρισε τους συνταξιούχους και τους
δημοσίους υπαλλήλους αντιπαραγωγικούς «το εμπόριο, η βιομηχανία και η παροχή υπηρεσιών είναι παραγωγικοί τομείς» παραλείποντας να προσδιορίσει σε
ποιο τομέα κατατάσσει τον εαυτό του και θεωρώντας προφανώς ότι όλοι πρέπει να εργάζονται μέχρι το τέλος του βίου τους, ειρωνεύτηκε τον Δημαρά, «καλό παιδί, έχει γράψει κι ένα βιβλίο» επιτέθηκε στα 2(;) κομουνιστικά κόμματα, «θέλουν να ανατρέψουν το πολίτευμα» και στη στη ΝΔ φυσικά, επέμεινε στο «μαζί τα φάγαμε» και υπεραμύνθηκε του ενδεχομένου πρόωρων εθνικών εκλογών με το φοβερό επιχείρημα «ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θέλει να ασκεί την πολιτική του αυταρχικά και χωρίς τη συγκατάθεση το λαού». Κατά τον Πάγκαλο δηλαδή, όλα όσα έγιναν σε βάρος της εργατικής τάξης και των συνταξιούχων τον τελευταίο χρόνο έγιναν με την σύμφωνη γνώμη τους.

5 σχόλια:

Swell είπε...

Mε το λίπος (διάβαζε σκατά) που έχει στο κεφάλι του, θα μπορούσε να ξεστομίσει περισσότερα τέτοια βαθυστόχαστα.

NdN είπε...

Πραγματικά σε θαυμάζω που κάθισες να ακούσεις τον Παγκαλο. Εγω θα το έκανα μόνο αν όλα μα όλα μα όλα τα υπόλοιπα κανάλια είχαν το ΠΑΟΚ-Αρης σε επανάληψη. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι χειρότερο.

tzonakos είπε...

Αυτό που κάνουν, να θεωρούν τις αυτοδιοικητικές εκλογές ως ενα μεγάλο γκάλλοπ για το αν ο κόσμος εγκρίνει τους κυβερνητικούς χειρισμούς, ειναι γκάφα ολκής για να μην πω τίποτ' άλλο.
Μα ... αφου δεν τίθεται καν ερώτημα αν ο κόσμος θέλει το Μνημόνιο !
Σαφώς δεν το θέλει, άρα θα καταψηφίσει τους κομματικούς φίλους της κυβέρνησης.
Μήπως λοιπόν απλά ψάχνει αφορμή να κάνει εκλογές και να τις χάσει ;
Ε ;
Γιατι άραγε ;

Panagiotis είπε...

Αχ ρε παιδιά, ψοφάτε για παρεξήγηση. Πεινούσε ο άνθρωπος και ως γνωστόν, όταν πεινάς λες διάφορα. Τώρα, εδώ που τα λέμε δηλαδή, δεν τρώει πολύ, σαν πουλάκι τρώει, απλά έχει πρόβλημα με τον θυρεοειδή του. Μάλιστα, ο θυρεοειδής του Πάγκαλου λέγεται θηριο-ειδής. Είναι καινούργιος επιστημονικός όρος και δεν νομίζω να το έχετε ακούσε.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Προς όλους
Δυστυχώς, με δικές μας επιλογές, τέτοιοι άνθρωποι μας κυβερνούν. Τελευταία δε, σαν συνομώτες επεξεργάζονται σχέδια που θα ρίξουν τη χώρα σε βαθύτερο τέλμα. Οι πολίτες δεν υπολογίζονται, το μόνο που αξίζει είναι η εξασφάλιση των κερδών του κεφαλαίου.
@NdN τον βλέπω για να ανεβάζω ατμό!