Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Όλο και περισσότεροι λόγοι…

Για να διαολοστείλουμε τους απατεώνες που διαχειρίστηκαν και διαχειρίζονται τη χώρα. Τέλειωσαν με το Βατοπαίδι και ξεσκίζονται στα κανάλια για το αν υπάρχει πραγματική ενοχή ή πρόκειται για πολιτική σκευωρία. Μια λαμογιά που ξεκίνησε επί ΠΑΣΟΚ και ολοκληρώθηκε επί ΝΔ, καταλήγει σ’ ένα φιάσκο με παραγραφές και άλλα θλιβερά για την αποκαλούμενη Δημοκρατία μας. Ρωτούσαν χθες τον Λυκουρέντζο «αφού η ΝΔ ισχυρίζεται ότι οι κατηγορίες κατά των στελεχών της είναι προϊόν πλεκτάνης του ΠΑΣΟΚ, τότε γιατί ο Σαμαράς τους αποκάλεσε βαρίδιακαι τους άφησε απ’ έξω, και δεύτερο, αφού είναι πλεκτάνη θα τους ξαναδεχτούν στο κόμμα;» και ο καραγκιόζης απαντούσε «αφήστε τη ΝΔ και ρωτείστε το ΠΑΣΟΚ…μπλα μπλα μπλα»
Συνεχίζουν χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς συναίσθηση των πεπραγμένων τους να κοροϊδεύουν τον κόσμο, και αν δεν πάθουν στις επερχόμενες εκλογές «την καταστροφή του Δράμαλη» τότε θα αποδειχθεί οτι
Ούτε κενό εξουσίας, ούτε κενό οικονομίας…
ΚΕΝΟ ΛΑΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

3 σχόλια:

tzonakos είπε...

Γι' άλλη μιά φορά σωστός.
Καλημερα.

Swell είπε...

Κενό μυαλού ή εγκεφάλου εννοείς.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@καλημέρα τζονάκο!

@swell, λαού νοήμονος, λαού δημοκράτη, λαού περήφανου!