Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΚΑΕ ΠΑΟΚ, επικίνδυνα πράματα

Διαβάζω στην εφημερίδα
"Προσέγγιση του προέδρου των τίτλων Ν. Βεζυρτζή από τους παλαιμάχους"

κι από κάτω δήλωση του κ. Καραμπέρη

"Χρηστή Διοίκηση χρειάζεται, από ανθρώπους της οικογένειας του ΠΑΟΚ"

Θα ήθελα μια εξήγηση από τους παλαιμάχους

Πως συμβιβάζονται χρηστή διοίκηση και Βεζυρτζής;

4 σχόλια:

palalos είπε...

Όταν μένεις μπακούρι, ψάχνεσαι στο παρελθόν...μια παλιά γκόμενα θα σου θυμίσει τις ... παλιές καλές μέρες ... θα καλύψει τα κενά του παρόντως με τις στάχτες του παρελθόντος..πισωγυρίσματα και παρηγοριά στον άρρωστο...και φυσικά το κενό θα είναι μεγαλύτερο, καθώς όταν το γυαλί σπάσει μία φορά, όση κόλλα και να βάλεις, το νερό θα φεύγει...

οποιαδήποτε ομοιότητα της παράπανω κατάστασης με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ μόνο τυχαία δεν είναι...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Για μια ακόμα φορά σωστός!

Μιχάλης Ρ. είπε...

Κοίτα τώρα ο Καραμβέρης της γνωστής οικογενείας δραστηριοποιείτε επαγγελματικά εκτός των άλλων προσοδοφόρων, ως μάνατζερ παικτών. Είναι ύβρης στην αξιοπρέπεια κάθε σκεπτόμενου να προτείνει διοικητικές λύσεις στον ΠΑΟΚ αυτός που με την ομάδα Πανελούδη χρέωσαν τον ΠΑΟΚ με μπάτζετ 1.500.000€ και έσοδα 1.800.000€ (μαζί με τις πωλήσεις παικτών), παρουσίασαν έλλειμμα 4.500.000€ σε 4 χρόνια. Η προσωπική μου άποψη είναι προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πέσει στα χέρια πάλι αυτής της συμμορίας καλλίτερα να μη κατεβάσει ομάδα στο πρωτάθλημα. Η καλύτερη πρόταση είναι του φίλου μου του Δημήτρη Καλπάκη, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο απαξίωσης που δεν πρόκειται να προχωρήσει.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Μιχάλη, τον αετό τον τρώνε τα κοράκια.