Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2009

Εγώ πιστεύω τον Λιακόπουλο

Ο hackaday ανάρτησε το παρακάτω
και μου έδωσε (ακόμα μία) αφορμή

Εγώ λοιπόν πιστεύω τον Λιακόπουλο και όσα λέει.
Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Μας ψεκάζουν!
Δεν ξέρω ποιοί, αλλά μας ψεκάζουν μ’ αυτό το σατανικό αέριο που μας καθιστά από ψιλοηλίθιους έως χοντρομαλάκες.

Δεν εξηγείται αλλέως πως.
Μπορεί να είναι οι Αμερικάνοι, οι εξωγήινοι, οι Ελ, οι Νεφελίμ (όλα τα πιστεύω) που έχουν σκοπό να διαπιστώσουν μέχρι που μπορεί να φτάσει η απάθειά μας, πόσα ακόμα μπορούμε να δεχτούμε όχι μόνο αδιαμαρτύρητα, αλλά και με την επιβράβευση των πρώην και νυν στις εκλογές. Θα το δείτε, εδώ θα ‘μαστε.
Προς το παρόν κάντε βαθειές εισπνοές, όσο πιο πολλές δόσεις παίρνετε, τόσο πιο ανθεκτικοί γίνεστε.

σημ. με μπακαλίστικους υπολογισμούς τα αυτοκίνητα των 300 μας κοστίζουν πάνω από 300.000 ευρώ/ΜΗΝΑ, αλλά χαλάλι τους. Τόσο έργο παράγουν...

9 σχόλια:

ab irato είπε...

Βεβαίως και μας "ψεκάζουν" - και, μάλιστα, από γεννησιμιού μας. Μας "ψεκάζουν" οι (εμφανείς και αφανείς) εχθροί κι εκμεταλλευτές μας. Μας "ψεκάζουν", όμως, και όσοι ισχυρίζονται πως ενδιαφέρονται για εμάς - αυτοί μας "ψεκάζουν" για το "καλό μας". Το αναπόφευκτο αποτέλεσμα είναι ο σχετικός μιθριδατισμός. Κι αν κάποιος θελήσει να "αποτοξινωθεί" και να πορευθεί αλλιώς, απαιτούνται απίστευτες ικανότητες εσωτερικής εξισορρόπησης.
Μπεεε!!!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Ταιριάζει και το βοδίσιο "μουουου"!

Μιχάλης Ρ. είπε...

Το «ρωμαίικο» πρέπει να τελειώσει «α» και μαζί του ο «πολιτισμός» και το χάλι που μας κληροδότησε. Δεν είμαστε ψεκασμένοι αλλά γυφτοπαρμένοι. Δυστυχώς μαλακεύσαμε γιατί το σύστημα συσπειρώνει τους χαχόλους και τους προσδιορίζει πολιτικά ως κυρίαρχους του παιγνιδιού. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει, αλλά θα πάρει κι εμάς μαζί του. Είναι και τα “play off” και αποπροσανατολίζομαι ο κακομοίρης.

nelly είπε...

αβυσσ-αλλεως πως.
Ετσι εξηγειται.
Αντε να βγεις απο κει μεσα...
Για να σε δω...

Το παιδί της πλατείας είπε...

Γεια χαρά Γιάννη Αγιάννης καλό πάσχα κιόλας δεν νομίζω να μας ψεκάζουν αλλά είναι πλέον στάση ζωής να ψηφίζεις ΝΔ και ΠΑ.ΣΟΚ και στην ουσία έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζει, απορώ γιατί γκρινιάζεις.
Όταν δηλαδή για παράδειγμα δούλευες στην Ολυμπιακή με μέσο δεν μπήκες?
Λέω ένα παράδειγμα γιατί γνωρίζω ότι το 99% που δουλευουν στην Ο.Α είναι με μέσο.
Όμως τέτοιες λογικές μας πάνε πίσω, ΝΔ και ΠΑ.ΣΟΚ έχουν ρημάξει την Εθνική πολιτική της χώρας και έχουν κάνει μάγκα τους ιδιώτες, πχ Βγενόπουλο, Σφηνία, Βαρδινογιάννη κλπ.
Δεν έχουμε και μία σωστή Αριστερά ανατρεπτική ρε γαμότο.

ΥΓ
Μόνο ένας Λιακό μας σώζει...

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους μας.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Προς όλους. Εγώ επιμένω, είμαι με τον Λιακό.

@παιδί, σε όλα έχεις δίκιο, εκτός από το πώς μπήκα στην ΟΑ. Η δική μου φουρνιά ήταν η προτελευταία που μπήκε με εξετάσεις, και μην ξεχνάς, ήταν επί Ωνάση.
Παρ' όλα αυτά δεν αδικώ κανέναν που χρησιμοποιεί μέσον για να βρεί δουλειά. Είναι κοινή πρακτική στη χώρα...

Καλή Ανάσταση σε όλους

Ανώνυμος είπε...

Είναι σίγουρο ότι μας ψεκάζουν, μάλιστα τώρα που κάθομαι στο μπαλκόνι νοιώθω έναν ΤΕΤΟΙΟ ψεκασμό να τον ΤΡΩΩ!

NANTIA-BAD RELIGION 7 είπε...

Σηκωθείτε από καρέκλες,ντιβάνια,κρεβάτια ακι πείτε όλοι:
Χρόνια πολλά και καλή ανάσταση επιτέλους για τούτη την άμοιρη Πατρίδα,ν'απαλλαγεί κάποτε από κάθε λογής λαμόγια,τρωκτικά και πάσης φύσεως ζωύφια!!

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛