Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Συνέχεια στο "ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ;"

Μαρτυρία φίλου, που δεν σηκώνει αμφισβήτηση η αξιοπιστία της.
«2005, αεροδρόμιο JFK Ν. Υόρκης ώρα 09:00 Αμερικής.
Παρέα 4 ελλήνων αξιωματικών της ΠΑ (Πολεμική
Αεροπορία)κατεβαίνει από το ΤΑΧΙ για να ταξιδέψει πίσω στην Ελλάδα. Ο ένας αριστούχος της σχολής «Διαχείριση Εξωτερικής Πολιτικής & Κρίσεων» της Ουάσιγκτον και οι άλλοι τρείς στρατιωτική αποστολή για αξιολόγηση προτεινόμενων συνθέσεων των F-16C/D Block 52. Ο ένας των τριών Σ/γος Γιώργος Τσα….. συνεχίζει μια συζήτηση που είχε η παρέα από το ξενοδοχείο και μέσα στο ΤΑΞΙ για το που μπορεί να φτάσει ο θρησκευτικός φανατισμός και το θρησκευτικό «καθήκον» απέναντι στο δικαίωμα στη ζωή του αθώου πολίτη της επιθετικής χώρας. Η κουβέντα τελειώνει με τον Γ.Τ. να λέει «αυτοί έχουν όπλα και οι άλλοι, οι δικοί μας, έχουν πίστη». Όταν περάσαμε την πόρτα με κατεύθυνση τα γκισσέ ο Γ.Τ. συνελήφθη και κρατήθηκε για ανάκριση για 6 ημέρες. Το τεκμήριο ενοχής ήταν τα δελτία παρακολούθησης 9 δορυφόρων που είχαν καταγράψει όλη τη συζήτηση, από το ξενοδοχείο μέχρι τη σύλληψη. Επιβάρυνε την θέση του Γ.Τ. ότι ήταν και είναι φανατικός ορθόδοξος με άκρες σε παραχριστιανικές οργανώσεις και μοναστήρια. Ο μεγάλος αδελφός δεν κοιμάται ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ."

2 σχόλια:

Kirki είπε...

Τον τρέμω ειλικρινά τον Μεγάλο Αδερφό.Χωρίς υπερβολή.Εχουμε μπει σ ένα πολύ επικίνδυνο λούκι.Και δεν ξέρω πώς θα βγούμε κι αν θα βγούμε ποτέ.Τώρα έχουμε και τις ωραιότατες καμερούλες να καταγφάφουν κάθε μας κίνηση.
Πάρτε πόζες.
Πάλι καλά που οι περισσότερες είναι...χαλασμένες λολ

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Kirki, ασ' τα να πάνε...