Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Παίκτες με φίλαθλη ιδιότητα

Όταν αυτά τα παιδιά (παίκτες και προπονητής) που δίπλα τους έχουν μόνο ο ένας τον άλλο μιας και δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενά, απλήρωτοι εδώ και καιρό, μπαίνουν στο παρκέ και κάνουν ότι έκαναν χθές, κανένα μπράβο και κανένα συγχαρήκι δεν είναι αρκετό.


Έκαναν αυτό που επιτάσσει η φίλαθλη ιδιότητα, σεβάστηκαν τον εαυτό τους, τη φανέλλα που φοράνε και τους λίγους που πήγαν να τους δούνε. Ένα παιγνίδι λογικά χαμένο από χέρι, το πάλαιψαν, το κυνήγησαν το πήραν!


Αν αυτή τη φίλαθλη ιδιότητα την είχαν και κάποιοι Παοκάρχες, δεν θα πρεπε να κυκλοφορούν στην πόλη... Ας είναι, ο καθένας κρίνεται.

Το πόλο ανδρών έκανε το καθήκον του.



Το πόλο γυναικών έπεσε, εμείς όμως τα κορίτσια μας τα αγαπάμε... του χρόνου θ' ανέβουν πάλι

3 σχόλια:

palalos είπε...

κρίμα για τα κορίτσια μας στο πόλο..πολύ κρίμα, ελπίζω του χρόνου να έχουμε πάλι την θέση που μας αρμόζει..

όσο για το μπάσκετ, αυτα τα αναμικτα συναισθηματα δεν με αφηνουν ουτε να χαρω για την νικη ουτε να την αξιολογισω ορθα οπως θα επρεπε...

δεν αξιζει τιποτα, αλλα ταυτοχρονα σημαινει και πολλά...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟΚ
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ

tzonakos είπε...

Συγχαρητήρια για την νίκη στο μπάσκετ. Τα παιδιά κατέβηκαν να παίξουν μπάσκετ όπως ξέρουν και το αποτέλεσμα ηταν αυτη η έκπληξη.
Οταν κάποιοι ασχοληθούν πιο σοβαρά και υπεύθυνα με τον ΠΑΟΚ θα ανέβει εκει που αξίζει σε ολα τα αθλήματα.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@παλαλέ, κάτι θα γίνει και στο μπάσκετ

@tzonako, ναι αλλά που είναι αυτοί οι κάποιοι;