Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Λέτε να μας παρακολουθούν;

Τις παρακάτω φωτογραφίες μου τις έφερε ο Ιαβέρης και προέρχονται από σοβαρή πηγή.
Ο Ιαβέρης δεν είναι ούτε Χαρδαβέλας ούτε Λιακόπουλος.

Είναι τραβηγμένες στο διάστημα και δείχνουν τους δορυφόρους που μας τριγυρίζουν. Βέβαια πολλοί από αυτούς είναι άχρηστοι, σκουπίδια που έχει λήξει η ζωή τους και περιφέρονται, αλλά κάπου 6000 είναι ενεργοί.

Αναλογίζομαι (είμαι και λίγο παλιός) το 1960 που οι δορυφόροι ήταν ακόμα ελάχιστοι (και συγκρινόμενοι με τους τωρινούς ήταν κουρδιστά παιγνιδάκια) ανακάλυψαν τον κυνηγημένο πρωθυπουργό του Κογκό Πατρίς Λουμούμπα μέσα στη ζούγκλα από την κάφτρα του τσιγάρου του κι αναρωτιέμαι σήμερα τι και πόσα ξέρουν για οποιονδήποτε τους ενδιαφέρει.
Και τους ενδιαφέρουν όλοι.


Και μην πάει ο νους σας στο πρωταπριλιάτικο, σας είπα ο Ιαβέρης είναι σοβαρός... αν και μερικές φορές κάνει κάτι χαζά...

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Argi είπε...

Φίλε αυτές σίγουρα δεν είναι φωτογραφίες πάντως, γραφική αναπαράσταση - καλιτεχνική αδεία ναι ... ;-)

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

τι να σας πω, εσείς θα κρίνετε...

Μιχάλης Ρ. είπε...

• Σήμερα έχω τα γενέθλιά μου, έγινα 53 χρονών. Ωριμάζω μεγαλώνοντας, μαθαίνω συγχωρώντας, νικητής και ηττημένος, καλόκακος και γλυκόξινος, θυμωμένος που ακόμα αντιμετωπίζω το χρόνο σαν δεδομένο. Πολύ μεγάλος για να ζήσω και πολύ μικρός για να πεθάνω…
• Όποιος ισχυρίζεται ότι έχει προσωπική ζωή είναι γελασμένος. Η ζωή μας είναι θέαμα που δημοσιοποιείται ανάλογα με την επικινδυνότητα που αισθάνεται το «σύστημα» από τις ενέργειές μας, τις συναναστροφές μας και το ποσοστό αφύπνισης. «Η φάρμα των ζώων» στο απόλυτο «1984». Γιατί; Όποιος έστω και υποψιάζεται παρακαλώ να με ενημέρωση.

palalos είπε...

πολύχρονος ο προλαλήσαντας καταρχην, κατα δεύτερο, ουδεις προφητης στον τοπο του...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Μιχάλη χρόνια πολλά, με αντοχές...

παλαλέ, τώρα πια οι προφήτες μας τελείωσαν.

Μιχάλης Ρ. είπε...

Ευχαριστώ για τις ευχές φίλοι μου «άθλιε» και «παλαλέ». Στα 54 του χρόνου απ’ τη πρωταπριλιά να γιορτάζουμε, αν είμαστε καλά, το πρωτάθλημα της διαχρονικής και παντοτινής μας καψούρας.

zoyzoy είπε...

Να τα 100στήσεις Μιχάλη σήμερα έχει και η αδελφή μου γενέθλια!
Δεν ξέρω αν είναι 1Απριλιάτικο αλλά ένα είναι σίγουρο απ'τη στιγμή που είμαστε δικτυωμένοι μόνο τη βρακί φοράμε δεν ξέρουν όλα τ'αλλα τα ξέρουν σίγουρα!!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Μιχάλη, Αμήν!

Μιχάλης Ρ. είπε...

Ευχαριστώ zoyzoy .«2005, αεροδρόμιο JK Ν. Υόρκης ώρα 09:00 Αμερικής. Παρέα 4 ελλήνων αξιωματικών της ΠΑ κατεβαίνει από το ΤΑΧΙ για να ταξιδέψει πίσω στην Ελλάδα. Ο ένας αριστούχος της σχολής «Διαχείριση Εξωτερικής Πολιτικής & Κρίσεων» της Ουάσιγκτον και οι άλλοι τρις στρατιωτική αποστολή για αξιολόγηση προτεινόμενων συνθέσεων των F-16C/D Block 52. Ο ένας των τριών Σγος Γιώργος Τσα….. συνεχίζει μια συζήτηση που είχε η παρέα από το ξενοδοχείο και μέσα στο ΤΑΞΙ για το που μπορεί να φτάσει ο θρησκευτικός φανατισμός και το θρησκευτικό «καθήκον» απέναντι στο δικαίωμα στη ζωή του αθώου πολίτη της επιθετικής χώρας. Η κουβέντα τελειώνει με τον ΓΤ να λέει «αυτοί έχουν όπλα και οι άλλοι, οι δικοί μας, έχουν πίστη». Όταν περάσαμε την πόρτα με κατεύθυνση τα κισσέ ο ΓΤ συνελήφθη και κρατήθηκε για ανάκριση για 6 ημέρες. Το τεκμήριο ενοχής ήταν τα δελτία παρακολούθησης 9 δορυφόρων που είχαν καταγράψει όλη τη συζήτηση, από το ξενοδοχείο μέχρι τη σύλληψη. Επιβάρυνε την θέση του ΓΤ ότι ήταν και είναι φανατικός ορθόδοξος με άκρες σε παραχριστιανικές οργανώσεις και μοναστήρια. Ο μεγάλος αδελφός δεν κοιμάται ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Μιχάλη, ζητώ άδεια να το αναρτήσω

Μιχάλης Ρ. είπε...

Φυσικά την έχεις.

Kirki είπε...

φοβερές φωτό.Αν δεν ήξερα τι είναι θάλεγα πανέμορφες;))

ange-ta είπε...

για να σε τρομάξω: Κάποια απο αυτα τα σκουπίδια έχουν πλουτώνιο!!!!!!!!!!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@ange-ta, τι καλά!!!!