Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Οι κασέτες έγιναν CDs

Θα πω δυό λόγια σήμερα για τις επώνυμες καταγγελίες σχετικά με χειραγώγηση διαιτητών στο χώρο του ποδοσφαίρου. Εξ άλλου αθλιότητες συμβαίνουν σε όλες τις μορφές δραστηριοτήτων της κοινωνίας μας. Ανεξάρτητα από το αν τα καταγγελλόμενα είναι προϊόντα υποκλοπών και συρραφών και ως εκ τούτου δεν γίνονται δεκτά στα δικαστήρια, δεν παύουν να είναι αδιάψευστα τα όσα αναφέρονται. Η φωνή του Μπέου είναι αναγνωρίσιμη και όσα περιγράφονται έχουν πράγματι συμβεί. Όπως είναι γεγονός η παρακολούθηση τηλεφώνων ακόμα και του τότε πρωθυπουργού, η μεταφορά εκατομμυρίων σε σακούλες σκουπιδιών από γνωστό εκδότη – τηλεαστέρα, (Θ. Αναστασιάδης) η μεσολάβηση βουλευτή (Κουκοδήμος) σε άλλο δημοσιογράφο (Τριανταφυλόπουλος) προκειμένου να μη δοθεί συνέχεια σε αποκαλύψεις σκανδάλου, η «χορηγία» της Ζήμενς που χάθηκε μεταξύ Τσουκάτου και ΠΑΣΟΚ, οι υπεράκτιες του Βουλγαράκη και άλλα πολλά για τα οποία η κοινωνία δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι συνέβησαν και για τα οποία δεν έχει γίνει το παραμικρό, έτσι και τώρα δεν θα γίνει τίποτα. Το αν παράγοντας ομάδας αποφασίζει ποιος διαιτητής θα παίξει σε ποιό παιγνίδι, τον συμβουλεύει για ελαφρά αλλά όχι σκανδαλώδη υποστήριξη, τον απειλεί «πρόσεξε μη με εκθέσεις γιατί θα έρθουν τίποτα Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Πολωνοί, που δεν θα μπορώ να ελέγξω» και στη συνέχεια τον κατσαδιάζει για την απόδοσή του, δεν είναι ψέματα, αλλά δυστυχώς είναι προϊόντα υποκλοπής. Ότι συνέβη και με τις κασέτες της εποχής ΜητρόπουλουΣπάθα «ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζει, κι όλοι οι άλλοι να πάνε να….» θα συμβεί και τώρα. Κάποιος εισαγγελέας θα ασχοληθεί -έτσι για τα μάτια- και πέραν τούτου ουδέν. Ίδια βρωμιά, ίδια βοθρολύματα, η μόνη διαφορά είναι ότι οι κασέτες έγιναν CDs.

3 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Πάντως για την ταμπακιέρα δεν είπες τίποτα. Αν ήταν για αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τότεεεεε :))))

Panagiotis είπε...

Ο Μπιτσαξής το είπε, οι κασέτες δεν είναι στοιχείο... Ξύλο που θέλουν όλοι με βρεμένη σανίδα και να έχει και πρόκα στην άκρη.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Έχω να πω ακόμα κάτι. Αν στις κασέτες ακουγόταν κάπου το όνομα της ομάδας μου ή του προέδρου της, η ντροπή μου θα ήταν μεγάλη. Αυτό ας το σκεφτούν όσοι κατηγορούν τον Ζαγοράκη για "μη προστασία" της ομάδας.