Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

27η αγωνιστική

3 αγώνες πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League ο Ολυμπιακός κατέκτησε την πρώτη θέση, αφού η διαφορά των 10 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟ δεν μπορεί πια να καλυφθεί. Δεν μπορεί, παρά να είναι μια δίκαιη διάκριση για την ομάδα με τις περισσότερες νίκες, τις λιγότερες ήττες, την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα.
Στα δικά μας τώρα
Ο ακόμα θολωμένος από την Τετάρτη ΠΑΟΚ, έδειξε απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ότι μπορούσε να πάρει τη νίκη που θα του έδινε βαθμολογική ανάσα αλλά θα βελτίωνε και το πεσμένο ηθικό του. Παρ’ όλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ από μια παιδαριώση συμπεριφορά της αμυντικής του γραμμής, κατάφερε να ισοφαρίσει και να προηγηθεί, ήλεγχε τον αγώνα μέχρι το 70’. Εκεί πάλι «έσβησαν τα φώτα» με πρώτα αυτά του πάγκου. Ο κ. Χάβος, αγχωμένος και αγωνιών, έκανε ανεξήγητες κινήσεις. Έβγαλε τον πιο δραστήριο μεσοεπιθετικό του τον Ελ Ζαρ βάζοντας τον εκτός φόρμας Φωτάκη, άφησε μέσα τον (θέλω αλλά δεν μπορώ) Ίβιτς τον οποίο αντικατέστησε στο 91’ με τον αμυντικό Σαβίνι ενώ το σκορ είχε γίνει 2-2. Πάλι υστέρησαν Βιερίνια, Σαλπιγγίδης (κυρίως στα επιθετικά τους καθήκοντα), με τον Κοντρέρας (συχνά λάθη τελευταία) να τους ακολουθεί. ‘Ετσι ο ΠΑΟΚ έχει τώρα τους ίδιους βαθμούς με τον Ολυμπιακό (αλλά του Βόλου) και βρίσκεται στην τέταρτη θέση…
Ο Άρης με τον κ. Τσιώλη στον πάγκο πήρε τα πάνω του και το ερώτημα είναι αν προλαβαίνει να «σώσει» τη χρονιά. 7 γκολ σε δυό αγώνες και μάλιστα με ανατροπή του σκορ είναι αξιοσημείωτη επίδοση, αλλά η θέση που κυνηγάει είναι 5 πόντους μακριά του και για να τα καταφέρει πρέπει στα τρία παιγνίδια που απομένουν να κατακτήσει 4 βαθμούς περισσότερους από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Βόλου. Χμμ…
Ο Ηρακλής κατέκτησε στο 94’ την 7η ισοπαλία στην έδρα του κι αυτό δεν τον κάνει να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής αφού για να ησυχάσει θέλει 4 βαθμούς στους υπόλοιπους 3 αγώνες (2 εκτός και έναν εντός με τον ΠΑΟΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: