Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Κομβική Κυριακή εν μέσω κασετών

Αφού προηγουμένως ρωτήσω όλους όσοι κατηγορούσαν και κατηγορούν τον Ζαγοράκη, οτι "δεν προστατεύει την ομάδα" πώς θα αισθανόταν αν στις κασέτες ακουγόταν το όνομα του ΠΑΟΚ ή του προέδρου του (πχ παίξε τον ΠΑΟΚ 52% και δωσε του και τα σπόρια) θα τονίσω την κρισιμότητα των από δω και πέρα αγώνων της ομάδας ξεκινώντας βέβαια από τον σημερινό. ΟΛΑ τα παιγνίδια πρέπει να προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε, κανένα δεν είναι αδιάφορο, τίποτα δεν είναι σίγουρο και η ομάδα πρέπει να κατεβαίνει με την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Ούτε το κύπελο είναι εξασφαλισμένο (ακόμα και μετά την ΑΕΚ) ούτε η συμμετοχή στα play off.
Τώρα κανείς δεν δικαιούται ξεκούραση, κανένας υπολογισμός δεν μπορεί να είναι ακριβής, κυνηγάμε τους από πάνω και μας κυνηγάνε οι από κάτω.
Τώρα τα «ΠΑΟΚ είσαι» και οι «βαριές φανέλες» είναι λόγια καφενείου.
Όλοι, ΟΛΟΙ, πρέπει να δώσουν τα πάντα, και στα γραφεία και στο χορτάρι και στην κερκίδα. Ούτε ο ΟΣΦΠ πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα, ούτε η Τούμπα να ξανατιμωρηθεί.
Νίκες παντού με όποιους μπορούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: