Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Η μεγαλύτερη ήττα του ΠΑΟΚ...

...δεν ήταν αυτή από την ΑΕΚ την Τετάρτη. Ήττες μεγάλες έχει υποστεί κι άλλες φορές η ομάδα μας σε αγωνιστικό επίπεδο, άλλωστε σε όλα τα αθλήματα υπάρχουν για όλους και οι νίκες και οι ήττες, οι χαρές και οι στενοχώριες.
Η μεγαλύτερη ήττα είναι επί θύραις.
Δεν θα παρακαλέσω τον Ζαγοράκη να μη φύγει, όπως τον παρακάλεσαν κάποιοι να έρθει. Είναι μεγάλος σοβαρός και υπέυθυνος και θα αποφασίσει μόνος του όπως έκανε και τότε ζυγίζοντας τις καταστάσεις. Εκείνη την πρωτοβουλία μπορεί να την πήραν λίγοι, αλλά την αποδέχθηκαν και την χειροκρότησαν ΟΛΟΙ. Δεν υπήρξε ούτε μια διαφορετική άποψη.
Η ενδεχόμενη αποχώρησή του από τα κοινά του ΠΑΟΚ, θα είναι η επιβολή της επιθυμίας των λίγων στη διαμόρφωση των εξελίξεων σε βάρος των πολλών.
Το πραξικόπημα σε βάρος της δημοκρατίας, η επιβολή δικτατορίας κι αυτό θα είναι η μεγαλύτερη ήττα του ΠΑΟΚ.
Ο αείμνηστος Γ. Παντελάκης είχε ανατραπεί με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ερασιτέχνη και από μια ομάδα παραγόντων που τον διαδέχθηκαν. Εδώ έχουμε να κάνουμε με 50-100-200 που υποσκάπτουν την ηρεμία της ΠΑΕ βγαίνοντας στα ραδιόφωνα και επαναλαμβάνοντας συνέχεια αστήρικτες και αναπόδεικτες κατηγορίες που στρέφονται ευθέως κατά ενός και μόνο στόχου, του προέδρου της. Γύρω απ’ αυτόν τον άνθρωπο συστρατεύτηκε το σύνολο του λαού που αγαπάει αυτή την ομάδα και όλοι μαζί κατάφεραν να βάλουν το καράβι σε ήρεμα νερά και σε σωστή ρότα.
Έγιναν λάθη στη διαχείριση διαφόρων θεμάτων αλλά η συνολική πορεία δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί επιτυχής. Η «πέμπτη φάλαγγα» όμως είχε αρχίσει να δουλεύει. Από τα οικονομικά και τις μεταγραφές, μέχρι τον προπονητή και τις διαιτησίες, οι προκάτ κατηγορίες έπεφταν σύννεφο και όποιος άκουγε τα ραδιόφωνα ή διάβαζε τα blogs καταλάβαινε από τις φωνές ή τα ψευδώνυμα ότι επρόκειτο για μια μικρή ομάδα ανθρώπων που είχαν πάρει εργολαβία την υπόθεση «φθορά του Ζαγοράκη».
Αν αυτοί καταφέρουν να τον απομακρύνουν σε αντίθεση με την επιθυμία της πολύ μεγάλης πλειοψηφίας, τότε δεν θα ισχύει το «ΠΑΟΚ είναι ο λαός του» λαός και δυνάστης θα είναι αυτοί οι 50-100-200 και θα έχουμε την μεγαλύτερη ήττα του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: