Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Γουστάρεις δεν γουστάρεις, Μπουτάρης

Τον έσκισες τον «ατσαλάκωτο» Δήμαρχε! Τέτοιο ρεκόρ δεν μπόρεσε να πετύχει παρά το αθλητικό του παρελθόν. Τέλος πάντων, στα σοβαρά τώρα, έλα από το σπίτι, να σου πετάξω απ’ το μπαλκόνι 50€ για πετρέλαιο να στείλεις κανένα απορριμματοφόρο από τη γειτονιά μου, γιατί έτσι πως πάμε σε 1-2 μέρες δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι.
Άντε παλληκάρι μου, είπαμε «casual», αλλά όχι κι έτσι!
Βιάσου γιατί θα έρθουν όπου να ‘ναι και οι τουρίστες από Ισραήλ και Τουρκία…
Περιμένω!
Παρεμπιπτόντως, σε τσάκωσα να λες ψεματάκια στην εκπομπή 5+ της ΕΤ3. Είπες ότι όλη η πόλη έχει σκουπίδια. Σου έχω εδώ φωτογραφία από κάδο της Βας. Όλγας,σύγκρινέ την με την παραπάνω που είναι από κάθετο δρόμο 100μ πιο πάνω. Και κάτι άλλο. Τα απορριμματοφόρα και τα αυτοκινούμενα σάρωθρα που «γυάλισαν» την παραλιακή πριν την παρέλαση, δεν καίνε πετρέλαιο; ηλεκτρικά είναι;
Στα ακόμα πιο σοβαρά, τέτοια αναισθησία δεν την περίμενα! Αδιαφορία πλήρης αν ανεβαίνει η θερμοκρασία, ούτε έναν ψεκασμό δεν στέλνεις να κάνουν, τα ποντίκια κάνουν πάρτυ, τα διασκορπισμένα σκουπίδια τα πατάνε τα αυτοκίνητα και κάνουν καινούριο στρώμα πάνω στην άσφαλτο. Αν είχα ένα φορτηγάκι, θα το φόρτωνα από τον δρόμο μου και θα το άδειαζα μπροστά στο σπίτι σου. Πως θα πραγματοποιήσεις τις μεγάλες ιδέες σου για την πόλη όταν δεν είσαι ικανός ούτε τα σκουπίδια να μαζέψεις;

1 σχόλιο:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Εδώ που τα λέμε όλοι οι Δήμαρχοι πάντα τις κεντρικές οδούς (που βλέπουν όλοι και έχουν και καταστήματα)τις κρατούν καθαρές... Αυτές θα δουν ο Τούρκοι και οι Εβραίοι.