Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ένας εισαγγελέας ρε παιδιά!

Δεν υπάρχει; Ή ένας μηχανισμός σ’ αυτό τον δύσμοιρο τόπο να καλεί τον όποιον βάζει φυτίλια; Σαν τον Πάγκαλο ας πούμε. Να τον φωνάξει και να του πεί (όχι ακριβώς έτσι αλλά με τον προσήκοντα σεβασμό): «Έλα δω μεγαλοπρεπέστατε, ποιος είναι αυτός ο συγκεκριμένος του ΣΥΡΙΖΑ που λες ότι πληρώνει Αλβανούς να σε ξεφωνίζουν και μάλιστα ότι στοχοποιούμενος κινδυνεύεις να δολοφονηθείς και υπεύθυνος θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; Έχεις κανένα ονοματάκι; Διότι άμα δολοφονηθείς και μετά τι να το κάνω; Το έθνος διέρχεται κρισίμους στιγμάς και δεν σηκώνει να έχουμε τέτοιες απώλειες. Για λέγε λοιπόν ποιος είναι να τον μπαγλαρώσουμε να ησυχάσεις κι εσύ και η Δημοκρατία μας»
Φαίνεται πως δεν υπάρχει. Ή υπάρχει αλλά φοβάται μην τον πιάσει στο στόμα του ο κ. αντιπρόεδρος και μετά δεν τον ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας! Όπως δεν υπάρχουν και δημοσιογράφοι. Τον καλούν στην εκπομπή τους και τον αφήνουν να λέει ό,τι να ‘ναι χωρίς ούτε μια υπενθύμιση ότι αυτά που ισχυρίζεται πρέπει να μπορεί να τα αποδείξει κιόλας. Που να μπλέκουμε τώρα; σου λένε…
σημ. στη φωτογραφία αν βλέπω καλά, καπνίζει πούρο μέσα στη Βουλή και ρίχνει τη στάχτη στο πάτωμα

2 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Δε θέλει εισαγγελέα. Δημοτική Αστυνομία ή Επιθεωρητή Υγείας χρειάζεται...

Panagiotis είπε...

το γιαουρτάκι ήταν πρόβειο ή αγελαδίσο? Έμαθα τον έριξαν ένα κεσεδάκι, έτσι για να δροστιστεί?